Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara mai 2015

Vineri, 10 Aprilie 2015 23:35

Horoscop Fecioara mai 2015

 

Horoscop Fecioara mai 2015Afla horoscop Fecioara mai 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2015 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara mai 2015 - Dragoste

Din punct de vedere sentimental lucrurile stau bine in luna mai 2015. Venus se afla intr-o pozitie favorabila. Daca in prima parte a lunii mizati pe sentiment, confort si control asupra starii afective, in a doua parte a lunii lucrurile se schimba putin. Accentul cade pe sensibilitate, emotie, speranta, romantism, visare. Tot ceea ce va doriti in aceasta luna tine de stabilitate, tandrete si siguranta relationala. Evident, nu sunteti in cautarea de aventuri si relatii noi in aceasta perioada.

 

Horoscop Fecioara mai 2015 - Cariera si bani

In luna mai 2015 sunteti activi si extrem de populari. Sunt favorizate in primul rand calatoriile si activitatile culturale. Ajutorul apare din parte unei persoane feminine sau celei/celui cu care te afli intr-o relatie romantica. Evident, vorbim despre o perioada intensa, plina de evenimente in planul carierei. Comunicarea si calatoriile sunt bine aspectate. Lucrurile nu decurg intotdeauna conform planurilor, insa totul e inedit, iar la final veti atinge succesul. Ar fi bine insa sa nu va implicati in multe activitati. Bine ar fi sa va stabiliti prioritatile, scopuri clare si actiune in vederea atingerii acestora. Financiar, lucrurile stau bine, mai ales in prima perioada a lunii.

 

Horoscop Fecioara mai 2015 - Sanatate

In luna mai 2015 veti manifesta mici momente de slabiciune. Influentele planetelor sunt divergente. Pe de o parte, Marte e retrograd si aduce cu sine dificultati si probleme de concentrare, precum si o slabire a reflexelor. Pe de alta parte, Marte aduce energie maxima, precum si nerabdare. Asa cum e si firesc, caci e o caracteristica a zodiei, manifestati un interes sporit spre ordine si disciplina. Adoptati un stil sanatos de viata, incercati sa va potoliti pornirile si nu actionati spontan. Actionati cu calm, ganditi bine lucrurile inainte de lua decizii. In acest fel veti persevera si veti evolua frumos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: