Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara martie 2015

Miercuri, 18 Februarie 2015 00:51

Horoscop Fecioara martie 2015

 

Horoscop Fecioara martie 2015Afla horoscop Fecioara martie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2015 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara martie 2015 - Dragoste

Luna martie 2015 pare sa fie o perioada in care accentul cade pe emotie si romantism. Manifestati o predilectie aparte spre idealism si perfectiune, asa cum va sta in fire. In  ajutor va sare Soarele – aflat in casa cuplului Fecioarei, precum si Mercur, stapanul Fecioarei. De pe de parte, Soarele lumineaza si incalzeste, ceea ce aduce luminozitate, stralucire si insufletire in plan sentimental. Pe de alta parte, Mercur aduce emotie si incarcatura sentimentala ce duce spre alegeri gresite, situatii confuze si chiar dezamagiri, datorita combinatiei Mercur-Neptun. Fiti atenti, manifestati-va sentimentele reale si totul va fi bine.

 

Horoscop Fecioara martie 2015 - Cariera si bani

In luna martie 2014 vor fi bine aspectate colaborari, asocieri si parteneriate. Influente in planul carierei survin mai ales din partea Soarelui, stapanul casei carierei Fecioarei. Pentru a reusi, e nevoie de sinceritate, corectitudine si deschidere. De asemenea, scopul trebuie sa fie clar definit, astfel incat sa ajungeti la cooperari clare si cinstite. Comunicati cat mai deschis si cooperati in afaceri. Marte e dinamic si aduce prospectime si prosperitate in plan financiar. Nu trebuie neglijat tranzitul lui Marte-Venus-Soare in casele financiare ale Fecioarei, ceea ce duce la investitii profitabile, beneficii materiale si chiar recuperarea unor valori. Nu va hazardati, caci pot exista riscuri de paguba. Fiti precauti, negociati cu prudenta si totul va fi in regula.

 

Horoscop Fecioara martie 2015 - Sanatate

In martie 2015 se pare ca mizati pe energie si actiune. Va implicati in activitati si faceti totul pentru a obtine succesul. Totusi, nu tebuie sa exagerati si nu va neglijati. Nu sunteti in punctul forte in ceea ce priveste starea personala de sanatate. E inceput de primavara, astfel incat manifestati o oarecare predispozitie spre unele contaminari si intoxicatii. Le puteti evita printr-o atentie si adoptare a unui stil echilibrat de viata si alimentatie sanatoasa. Evitati excesele de orice fel, nu cedati tentatiilor si evitati stresul, precum si emotiile negative. Faceti miscare, odihniti-va si asigurati un echilibru in viata dvs., adoptand un ritm optim, adaptat situatiei de fata.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: