Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara martie 2017

Miercuri, 08 Februarie 2017 17:12

Horoscop Fecioara martie 2017

Horoscop Fecioara martie 2017Afla horoscop Fecioara martie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2017 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Fecioara martie 2017 - Dragoste

Vorbim despre o luna martie 2017 plina de emotie, fericire si entuziasm in viata relationala, gratie influentelor pozitive survenite din partea Soarelui. Perechea dvs. pare sa fie centrul de interes al acestei perioade, pionul in jurul caruia se invart toate celelalte aspecte ale vietii. Sunteti extrem de analitici si nu va scapa din vedere nimic, inclusiv din punct de vedere psihologic. Cu siguranta, manifestati un interes crescut pe trairile emotionale si iubire. Totusi, firi echilibrate din fire, reusiti sa nu va lasati dusi de val si actionati intotdeauna cu ratiune si simtire. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea, trebuie doar sa manifestati interes si deschidere in comunicare.

Horoscop Fecioara martie 2017 - Cariera si bani

Luna martie 2017 sta sub semnul evolutiei in cariera si a castigurilor financiare. E o cetitudine ca astrele va avantajeaza, iar norocul va surade. In principal, vorbim de rotunjirea veniturilor. Orice activitate intreprinsa are legatura cu latura financiara. Fie vorbim despre castiguri survenite prin accesare si colectare de fonduri prin derularea de proiecte, fie de castiguri survenite din investitii, retrocedari si recuperari. Aveti in jur oameni pe care va puteti baza, alaturi de care puneti la punct colaborari de durata, cu sanse marite de reusita si succes profesional. Sarcinile de lucru sunt precise si actionati dupa o strategie clara. De asemenea, sunt favorizate activitatile de perfectionare, inclusiv calatoriile de afaceri la distanta.

Horoscop Fecioara martie 2017 - Sanatate

In luna martie 2017 nu sunteti in elementul dvs. forte, dar nu e cazul sa va panicati. Daca pastrati echilibrul in viata dvs. totul va fi bine. E important sa va canalizati energia doar spre aspectele esentiale ale vietii si sa nu va pierdeti timpul cu chestiuni minore. Pentru revigorare si tonus ridicat ar fi bine sa acordati in aceasta perioada mai mult timp pentru odihna si relaxare. Petreceti timp in compania celor dragi si desfasurari activitati care va binedispun si starnesc zambete. Mai mult de atat, fiti pozitivi in gandire si nu mai analizati atat de mult lucrurile. Lasati lucrurile sa decurga firesc, fiti mai degajati si veti vedea ca totul va fi bine! Evitati excesele de orice fel si nu uitati de alimentatia sanatoasa!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: