Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara septembrie 2013

Marţi, 20 August 2013 07:38

Horoscop Fecioara septembrie 2013

 

Afla horoscop Fecioara septembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2013 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara - Dragoste

Se pare ca luna septembrie 2013 prieste pentru nativii Fecioara. Vorbim despre cooperare, comunicare, inteligenta (prin prezenta lui Venus), exaltare romantica si idealism (prin prezenta lui Neptun). Atentie, sa nu va ia valul si incercati sa nu pierdeti contactul cu realitatea. Actionati cu atentie, prudenta si luciditate mai ales in partea a doua a lunii septembrie 2013. In acest fel veti evita o dezamagire. Nu investiti in persoane nepotrivite, nu actionati impulsiv. Gratie prezentei lui Pluto, veti reusi sa va descoperiti adevaratele nevoi sufletesti si adevaratul potential sexual.

 

Horoscop Fecioara - Cariera si bani

In luna septembrie 2013 nativii Fecioara se remarca prin vitalitate, energie, incredere, stralucire (prin prezenta Soarelui), ceea ce le pune in valoare calitatile. Pur si simplu acestia radiaza, se fac remarcati, admirati si apreciati. Pe de alta parte, Soarele se afla in bune relatii cu Jupiter, Saturn si Pluto. Prezenta lui Jupiter va asigura protectie, popularitate si sansa in actiuni colective, prezenta lui Saturn va ajuta la concentrarea ideilor si elaborarea de strategii, iar prezenta lui Pluto va dirijeaza spre scopuri precise si clare. In acest fel, se poate remarca clar faptul ca va este deschis drumul spre succes. Cu toate acestea, nu actionati impulsiv, feriti-va de inamici secreti, acordati atentie contractelor si colaborarilor. Exista posibilitatea ca cineva sa vrea sa va incurce planurile. Finantele vor constitui o prioritate prin prezenta lui Mercur. Aveti idei, asadar stiti cum sa faceti bani si cum sa castigati bine din diverse activitati (intelectuale, comerciale, comunicare, etc.).

 

Horoscop Fecioara - Sanatate

Luna septembrie 2013 pare sa fie destul de linistita pentru nativii Fecioara. Dispuneti de energie, rezistenta fizica si o atitudine optimista de invidiat. Este posibil sa rezolvati anumite probleme mai vechi sau sa incepeti un tratament ori o dieta. Atentie, insa, aveti nevoie de mai multa odihna. Menajati-va sistemul nervos si feriti-va de infectii si accidente. Asadar, ochii in patru in deplasari si la manevrarea obiectelor periculoase.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: