Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara septembrie 2014

Marţi, 19 August 2014 01:03

Horoscop Fecioara septembrie 2014

 

Horoscop Fecioara septembrie 2014Afla horoscop Fecioara septembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2014 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara septembrie 2014 - Dragoste

Se anunta o perioada excelenta pentru nativii Fecioara in ceea ce priveste relatiile si viata de cuplu caci Venus se afla chiar in zodia dumneavoastra. Deci, aveti parte de o perioada excelenta in ceea ce priveste dragostea. Simtiti nevoia de tandrete, iubire si dispuneti de o putere de seductie irezistibila. De asemenea, sunteti plin de farmec si extrem de agreabili, manifestand a mare deschidere amoroasa spre ceilalti. Mai mult ca oricand sunteti tinta unor propuneri si tentatii, carora cu greu le faceti fata, deoarece rezistati greu tuturor acestor ispite. Socializati mult, comunicati usor si va distrati excelent. Totusi, dincolo de emotii si flirt, reusiti sa fiti seriosi si nu uitati sa fiti rationali si ancorati la prezent si concret.

 

Horoscop Fecioara septembrie 2014 - Cariera si bani

In luna septembrie 2014 se pare ca totul decurge mult mai usor si pare sa fie extrem de accesibil, reusind sa aduceti la un final reusit orice activitate intreprinsa. Cu siguranta, va ajuta farmecul personal, precum si usurinta cu care comunicati si reusiti sa va faceti relatii. Reusiti sa va aduceti aproape oameni si chiar sa vi-i faceti aliati. Se pare ca e o perioada benefica pentru colaborari, asocieri si parteneriate. Reusiti sa va faceti remarcati mai ales prin autoritate si deschidere spre ceilalti, reusind sa va impuneti. Va bucurati de popularitate si noroc. Financiar, lucrurile stau bine si pot sa apara castiguri bunicele. Totusi, fiti prudenti ...

 

Horoscop Fecioara septembrie 2014 - Sanatate

Se pare ca sunteti intr-o forma excelenta in ceea ce priveste starea generala de sanatate in luna septembrie 2014. Aveti energie, pofta de viata e dusa la extrem, plus ca debordati de entuziasm, optimism, umor si veselie, gratie trecerii Soarelui, precum si a lui Venus prin zodia Fecioara. Daca in luna august 2014 ati fost tensionati si ati resimtit o stare activa de nervositate si tensiune, toate acestea dispar ca prin farmec in aceasta perioada, in special la mijlocul lunii. Traiti moderat pentru binele dumneavoastra, caci sunteti tentati spre excese care va pot dauna.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: