Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni 2014

Vineri, 27 Decembrie 2013 06:30

Horoscop Gemeni 2014

 

Horoscop Gemeni 2014Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2014 pentru zodia Gemeni: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

 

Horoscop  2014 - Gemeni Previziuni generale

In 2014 nativii Gemeni pot sa progreseze in cariera, insa e nevoie de munca. Uneori, veti simti ca lucrurile stau pe loc, iar soarta va e potrivnica. Fiti rabdatori, perseverenti si veti izbuti in toate. In privinta banilor nu aveti de ce va face probleme, mai ales in prima jumatate a anului 2014. Totusi, pot sa apara tensiuni, discutii, stres, incurcaturi si cheltuieli neprevazute. Fiti precauti si preventivi in luna ianuarie 2014 in luarea unor decizii financiare. In privinta starii de sanatate nu trebuie sa va faceti griji, insa nici nu puteti ignora problemele aparute. Asadar, feriti-va de excese, odihniti-va suficient, faceti miscare, adoptati un stil de viata sanatos si nu veti avea probleme serioase. Luati vitamine pentru intarirea sistemului imunitar si nu va fortati organismul. Nu ezitati sa mergeti la medic pentru orice indispozitie sau problema de sanatate semnalata. Fiti vigilenti mai ales in perioada august-septembrie 2014. Nativele Gemeni trebuie sa fie precaute la sarcina si copii, deoarece Marte poate grabi lucrurile, aduce frecvent cezariene, implica riscuri de avort spontan si genereaza tot soiul de griji legate de copii.  

 

Horoscop 2014 - Gemeni Dragoste

Nativii Gemeni vor avea in anul 2014 parte de lucruri si evenimente interesante pe plan relational, gratie lui Marte in ciclu retrograd, o planeta a dorintei. Prima parte a anului este plina de dorinte trupesti si elan amoros. Unii Gemeni isi vor regasi interesul pentru partenerul de cuplu, iar altii se vor indragosti nebuneste ori vor actiona neprevazut in numele iubirii ori vor calca gresit, fiind atrasi de fructul interzis. Indiferent de situatie, se anunta o perioada extrem de pasionala, vie, dinamica, plina de evenimente si situatii incendiare. Nu vor lipsi incidentele, suprizele si rasturnarile de situatie (Marte e in opozitie cu Uranus), reactiile exagerate (Marte e in careu cu Jupiter) sau dramele ori fustrarile (Marte e in careu cu Pluto). Asadar, fiti prudenti si nu reactionati impulsiv. Mare bagare de seama in lunile ianuarie, martie si mai 2014. Prima jumatate a anului poate aduce probleme de cuplu din cauza banilor. Situatia se mai calmeaza dupa luna iulie 2014. Finalul de an va fi intens sentimental.

 

Horoscop 2014 - Gemeni Cariera

Se anunta un an 2014 plin pentru nativii Gemeni. Totul pare sa fie un vis si veti face bani frumosi. Totusi, atentie la banii din colaborari, imprumuturi, asocieri, recuperari si investitii. Astrele va surad si beneficiati de prezenta lui Neptun in casa carierei, Saturn in casa muncii si Jupiter in casa banilor. In prima parte a anului 2014 dispuneti de foarte multa energie si forta. Ar fi bine sa va ghidati si s-o consumati inclusiv prin miscare si sport. Dupa luna iulie 2014, Jupiter intra in casa banilor Gemenilor, ceea ce va pune accent pe familie, intelect, informatie, socializare, calatorii. Veti fi tentati sa actionati in activitati spirituale, artistice, umanitare, creative, gratie prezentei lui Neptun in casa carierei Gemenilor. Saturn, aflat in casa muncii Gemenilor, va pune sarcini multe in spate, va obliga la multa munca, iar pentru aceasta va trebui sa dati dovada de perseverenta, rabdare, seriozitate si calm. Va trebuie sa invatati ce inseamna efort, strategie, disciplina, organizare. Atentie in luna iunie 2014, nu va grabiti in luarea unor decizii. Lunile august si septembrie 2014 va solicita la maxim.

 

Horoscop 2014 - Gemeni Sanatate

Anul 2014 este extrem de incarcat pentru nativii Gemeni. Asadar, nu va neglijati organismul, aveti grija de corpul si mintea dvs. Nu exagerati cu orele suplimentare, adoptati un regim alimentar eficient si echilibrat, nu mancati mai mult decat e nevoie si nu uitati sa faceti miscare. Nu ezitati sa mergeti la medic paca apar probleme de sanatate. Daca doriti sa aveti copii, ar fi bine sa faceti o vizita medicala si sa intreprindeti cateva teste de rutina pentru a evita eventualele probleme.


Newer news items:
Older news items: