Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni aprilie 2016

Luni, 14 Martie 2016 00:00

Horoscop Gemeni aprilie 2016

Afla horoscop Gemeni aprilie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2016 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni aprilie 2016 - Dragoste

In aprilie 2016 nu sunteti in elementul dvs. forte in plan relational, insa e doar o perioada trecatoare. Se pare ca planetele Saturn si Marte va pun mici piedici in viata sentimentala, ceea ce aduce sensibilitate marita, blocaj, raceala, tensiune si lipsa de entuziasm in viata de cuplu. Pentru a face fata acestei perioade mai tensionate, perechea dvs. trebuie sa dea dovada de multa rabdare si intelegere. Am putea spune ca e un punct decisiv, prin care va puteti testa soliditatea relatiei existente. Important e sa va pastrati diplomatia si sa fiti mai maleabili fata de cei din jur, in special cu persoanele dragi. Nu va fac bine deloc momentele incordate. La nevoie, nu ezitati sa apelati la ajutorul prietenilor.

Horoscop Gemeni aprilie 2016 - Cariera si bani

Se anunta o luna aprilie 2016 plina de evenimente in plan profesional, insa si aici e nevoie de tact, diplomatie, rationalitate si precautie sporita. Munciti mult, dar puteti avea parte si de situatii dificile in ceea ce privesc colaborarile, relatiile cu partenerii, concurenta. Pentru a evita astfel de situatii ar fi bine sa ganditi bine lucrurile inainte de a actiona, respectiv sa dati dovada de spirit organizatoric si plan de munca bine gandit, dupa o strategie originala de actiune. Evident, aveti in jurul dvs. oameni de valoare, care va pot sari in ajutor si chiar puteti avea incredere in sfaturile si ajutorul lor. Munca de grup va caracterizeaza si va favorizeaza, cu mari sanse de reusita, satisfactii si succes.

Horoscop Gemeni aprilie 2016 - Sanatate

In luna aprilie 2016 nu sunteti prea in forma. Starea de sanatate nu e la cote maxime, insa depinde doar de dvs. cum evolueaza. Vorbim despre o predispozitie spre slabiciune fizica sau psihica datorita influentelor nefaste din partea Soarelui si a planetelor Mercur, Marte si Saturn. Totusi, nu e cazul sa va lasati demoralizati, chiar daca sunteti expusi unor stari de neplaceri, stres si raniri. Acordati atentia maxima asupra starii si stilului personal de viata. Petreceti timp in compania familiei si a celor dragi, desfasurand activitati care va revigoreaza si va binedispun. De asemenea, nu uitati de alimentatia sanatoasa si practicarea unui sport. Nu in ultimul rand, acordati timp pentru odihna.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: