Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni august 2014

Miercuri, 23 Iulie 2014 01:06

Horoscop Gemeni august 2014

 

Horoscop Gemeni august 2014Afla horoscop Gemeni august 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2014 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni august 2014 - Dragoste

Totul parca converge in jurul comunicarii pentru nativii Gemeni in luna august 2014. Simtiti o atractie deosebita pentru persoanele care au un mesaj important de transmis. Totul parca tine de cuvinte si maniera in care sunt spuse. La randul vostru, aveti un discurs fluent si captivant, care va ajuta sa ii cuceriti pe cei din jur. E posibil ca relatiile sentimentale sa se iveasca in urma unor interese intelectuale comune si pot presupune intalniri, calatorii si plimbari. Daca sunteti intr-o relatie, e timpul sa purtati o discutie pe teme delicate de cuplu. 

 

Horoscop Gemeni august 2014 - Cariera si bani

Se anunta o perioada extrem de animata si dinamica, presarata cu numeroase deplasari si intalniri de afaceri. Dispuneti de potential, aveti idei si va implicati in activitati diverse. Parca sa scufundati in munca, iar uneori veti avea impresia ca sunteti complesiti. Totusi, veti face fata cu brio deoarece dispuneti de o forta psihica excelenta si tratati lucrurile cu seninatate, incredere si umor. Aveti succes si tot ce negociati e in favoarea dvs. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Gemeni august 2014 - Sanatate

Se pare ca incepeti luna august 2014 plini de verva. Aveti o forta psihica extraordinara, iar conditia fizica va avantajeaza. Totusi, fiti prudenti, analizati lucrurile caci pot sa apara neplaceti gratie conjunctiei Marte-Saturn plasat in casa bolilor Gemenilor. Astfel, aceasta pozitie tinde sa va diminueze energia si sa genereze o rezistenta scazuta la efort, favorizand instalarea oboselii. Posibil sa fiti predispusi la accidentari, asa ca fiti atenti si evitati suprasolicitarile de orice fel.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: