Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni august 2015

Duminică, 12 Iulie 2015 21:30

Horoscop Gemeni august 2015

Horoscop Gemeni august 2015Afla horoscop Gemeni august 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2015 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni august 2015 - Dragoste

Pentru Gemeni luna august 2015 aduce schimbari importante incepand cu data de 11, caci Jupiter paraseste zodia Leului si intra in Fecioara. Veti remarca o noua atitudine in viata relationala a nativilor Gemeni. Vorbim despre o transformare treptata, pornind de la o atitudine pasionala si incitanta spre una rationala si pragmatica. Perechea dvs. e centrul de interes. Evident, se anunta o perioada calma, cu dorinta acerba spre linisite si intimitate. Casa devine extrem de importanta, iar legaturile de familie se intaresc. Interesele converg spre aspecte casnice, precum: activitati gospodaresti, amenajari in locuinta, investitii in bunuri etc.

Horoscop Gemeni august 2015 - Cariera si bani

Interesele pentru luna august 2015 inclus in mod special preocuparile intelectuale, comunicarea si deplasarile. Munciti mult, ganditi mult, va implicati in diverse actiuni si activitati. De aceea, sunt posibile unele situatii stresante ori aparitia unor incurcatori. Totusi, sunteti dibaci si reusiti sa faceti fata oricaror probleme. Va place sa relationati si actionati intotdeauna cu calm. Stiti ce obiective aveti de atins, astfel ca nu e greu sa negociati eficient, in favoarea dvs. Sansa va surade, iar succesul e aproape. Totul tine de strategia de lucru, de eficienta si comunicare cu asociatii, precum si claritatea obiectivelor.

Horoscop Gemeni august 2015 - Sanatate

In august 2015 sunteti extrem de activi, aveti multe preocupari, astfel ca e posibil sa vorbim despre suprasolicitare nervoasa si stres. Nu prea va laudati cu starea personala de sanatate, de aceea ar fi bine sa fiti precauti si sa va ingrijiti suficient. In acest fel veti evita eventualele probleme de sanatate. Acordati timp pentru odihna si nu ezitati sa petreceti timp alaturi de cei dragi. Relaxati-va, faceti iesiri in aer liber, mergeti la sala. Important e sa faceti miscare. De asemenea, evitati excesele de orice fel. Adoptati un stil alimentar sanatos. Mare atentie cum conduceti si precautie in manuirea obiectelor ascutite.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: