Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni august 2016

Duminică, 03 Iulie 2016 22:58

Horoscop Gemeni august 2016

Horoscop Gemeni august 2016Afla horoscop Gemeni august 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2016 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni august 2016- Dragoste

August 2016 pare sa fie o luna destul de complexa si controversata in plan relational. Se pare ca pendulati intre entuziasm si suspans in viata de cuplu si doar de dvs. depinde in ce parte inclinati balanta. Evident, trebuie sa fiti fermi in alegerea facuta (colaboratori, prieteni sau iubiti). Se pare ca aceste complicatii survin din partea planetelor Marte si Saturn. Dar, nu va faceti griji. Ati mai trecut prin asemenea momente si ati reusit sa iesiti din impas cu fruntea sus. Fiti precauti, temperati-va pornirile si nu luati decizii pripite. Inainte de a lua decizii si a actiona definitiv, analizati situatiile, tineti cont de parerile celor din jur si evitati reactiile pripite, la impuls.

Horoscop Gemeni august 2016- Cariera si bani

In luna august 2016 preferati sa munciti mult si atentia cade in special spre asocieri si parteneriate de lucru. Dar, fiti vigilenti si precauti fata de toti cei cu care colaborati. Nu intotdeauna aveti parte de succes. E posibil ca fiecare sa isi vada propriul interes si astfel sa apara probleme. Incercati sa atrageti in jurul dvs. oameni de calitate si mai ales de incredere, astfel incat sa reusiti sa va atingeti obiectivele propuse. O atentie sporita necesita sa acordati asupra activitatilor imobiliare. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare, dar nici nu va puteti lauda. Recompensele se lasa putin asteptate, cu efecte pe viitor si chiar pe termen indelungat.

Horoscop Gemeni august 2016- Sanatate

Se pare ca in luna august 2016 trebuie sa fiti destul de vigilenti in privinta starii personale de sanatate caci aveti parte de influente nefavorabile din partea planetelor Marte si Saturn. Ar fi bine sa adoptati un stil cat mai echilibrat de viata. Acordati timp pentru odihna si relaxare, faceti miscare si nu uitati de un regim alimentar cat mai sanatos. Nu in ultimul rand, ar fi bine sa evitati situatiile stresante si suprasolicitate. Acestea va afecteaza involuntar, ceea ce aduce suferinta si aparitia unor afectiuni ce pot crea neplaceri pe termen lung. Ingrijiti-va cu atentie, fiti precauti si petreceti timp mai mult in compania celor dragi. De aici va luati energia si evitati riscurile.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: