Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni decembrie 2013

Marţi, 26 Noiembrie 2013 00:18

Horoscop Gemeni decembrie 2013

 

Afla horoscop Gemeni decembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2013 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni decembrie 2013 - Dragoste

Se anunta o perioada interesanta, plina de farmec, armonie si culoare. Cu toate acestea, e timpul sa luati initiativa si sa asezati lucrurile pe o baza mai solida. Intervin schimbari, noutati, apar evenimente care vin sa regleze sau sa clarifice anumite aspecte ale relatiei. Mijlocul principal de realizare il reprezinta comunicarea. Saturn are influenta in sfera cresterii stabilitatii si asumarea de resposabilitati.

 

Horoscop Gemeni decembrie 2013 - Cariera si bani

In luna decembrie 2013 sunt extrem de bine reliefate colaborarile si interactiunile de orice fel. Sunteti in situatia unor posibile realizari pe plan profesional aducatoare de venit, semnarea unor asocieri si contracte noi. Va adaptati cu usurinta oricaror situatii si mizati pe comunicare, schimbare si negociere. Prezenta trigonului Jupiter-Saturn-Marte te influenteaza pozitiv. Fiti atenti, totusi, la gestionarea banilor, la imprumuturi si probleme legate de fisc, banci, asigurari.

 

Horoscop Gemeni decembrie 2013 - Sanatate

Se pare ca luna decembrie aduce imbunatatiri in privinta tonusului dumneavoastra, odata cu plecarea lui Mercur de pe casa sanatatii Gemenilor. Era si cazul sa va detasati de problematica medicala. Nu lasati totusi lucrurile atat de usor, ci incercati sa faceti miscare in mod regulat, constant, in urmatoarele lui, deoarece Marte sta in casa activitatilor sportive pana in luna iulie 2014.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: