Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni decembrie 2016

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2016 14:48

Horoscop Gemeni decembrie 2016

Horoscop Gemeni decembrie 2016Afla horoscop Gemeni decembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2016 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni decembrie 2016 - Dragoste

In decembrie 2016 va bucurati de iubire si armonie in viata de cuplu si chiar veti avea parte de momente inedite in plan relational. Fie vorbim despre evenimente semnificative in evolutia relatiei dvs., fie vorbim despre luarea unor decizii importante cu impact favorabil pe viitor in viata relationala. Vorbim despre o perioada favorabila schimbarii, mai ales daca sunteti intr-o relatie stabila. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Important e sa fiti deschisi comunicarii si sa acordati sansa celor interesati de o relatie. Tineti cont de nevoi, trairi sufletesti, dorinte si planuri de viitor. Actionati cu incredere, afectiune si responsabilitate.

Horoscop Gemeni decembrie 2016 - Cariera si bani

Decembrie 2016 pare sa fie o luna a bilantului. Vorbim despre o examinare a tot ceea ati realizat in plan profesional, abordand cu raspundere si spirit critic activitatile intreprinse pana in prezent. In acest sens, realizati o analiza strica, cu puncte forte, aspecte negative, oportunitati si amenintari. Totusi, nu ratati nicio ocazie de actiune pe viitor, fiind deschisi unor noi asocieri si parteneriate de lucru. Nu va lasati dusi de val, ci actionati cu precautie. Inainte de finalizarea si incheierea unor contracte, analizati situatia si ordonati-va ideile. Stabiliti o strategie clara de lucru, construiti-va echipa, atragand in jur oameni de valoare si de maxima incredere. Financiar, va bucurati de castiguri frumoase.

Horoscop Gemeni decembrie 2016 - Sanatate

In luna decembrie 2016 nu sunteti in elementul dvs. forte, dar nu e cazul sa va panicati. Cel mai indicat ar fi sa fiti precauti in actiunile intreprinse si sa adoptati un stil de viata cat mai sanatos si echilibrat. Evitati excesele de orice fel, evitati situatiile stresante, nu actionati impulsiv si nu fiti repeziti in miscari. Fiti vigilenti in orice activitate pe care o intreprindeti si incercati sa zambiti cat mai mult. Fiti increzatori in fortele proprii si priviti cu optimism in viitor. Nu cadeti prada tentatiilor si gandurilor negre. Inconjurati-va de prieteni si oameni dragi aproape, pozitivi si veseli. Petreceti in compania acestora, faceti miscare, iesiti in societate, acordati timp pentru odihna si relaxare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: