Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni iulie 2014

Duminică, 22 Iunie 2014 11:36

Horoscop Gemeni iulie 2014

 

Horoscop Gemeni iulie 2014Afla horoscop Gemeni iulie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2014 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni iulie 2014 - Dragoste

Se pare ca stati sub apanajul dragostei, caci Venus se situeaza chiar in Gemeni. Prima jumatate a lunii sta sub semnul armoniei si a starii generale de bine si bucurie. Sunteti optimisti, energici, sarmanti, senzuali, etc. Mai mult de atat, pe la mijlocul lunii, in casa a treia a Gemenilor isi face simtita prezenta Jupiter care va sta aici aproape un an de zile. Asadar, aveti toate sansele de reusita. Totul va sta sub semnul pasiunii, comunicarii si a armoniei pe plan sentimental.

 

Horoscop Gemeni iulie 2014 - Cariera si bani

Se anunta o perioada destul de animata si cu importante conotatii financiare. Se pare ca beneficiati de prezenta favorabila a lui Mercur si Venus, precum si a Soarelui. Sunteti acaparati si centrati pe sfera materiala, astfel ca va canalizati intreaga energie in acest sens. Sansa e de partea dvs. si chiar am putea vorbi de mari castiguri prin actiuni si activitati financiare. Totusi, sunteti expusi riscului. Deci, actionati prudent astfel incat sa ajungeti la progres, satisfactii si realizari marete prin proiectele indraznete pe care le derulati.

 

Horoscop Gemeni iulie 2014 - Sanatate

In luna iulie 2014 lucrurile decurg bine si nu aveti motive de ingrijorare privind starea dvs. personala de sanatate. Se pare ca sunteti in forma maxima si nimic nu va sta in cale. Mercur isi reia mersul firesc, caci isi incheie retrogradarea. Sunteti activi si optimisti, mereu cu zambetul pe buze, gratie prezentei lui Jupiter care va stationa in casa mintii Gemenilor pana in luna august 2015. Asadar, bucurati-va si profitati de placerile vietii. Totusi, nu cheltuiti exagerat, ar fi bine sa fiti temperati din punct de vedere financiar.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: