Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni iunie 2016

Vineri, 06 Mai 2016 00:52

Horoscop Gemeni iunie 2016

Horoscop Gemeni iunie 2016Afla horoscop Gemeni iunie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2016 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni iunie 2016 - Dragoste

In iunie 2016 va aflati intr-un trend ascendent pe plan relational. Se pare ca ati depasit cu brio momentele tensionate din ultima perioada si, in sfarsit, scapati de influentele nefaste ale planetei Mercur. Mai mult de atat, beneficiati de interventia benefica a planetei Venus, ceea ce aduce armonie, sansa, emotie, sensibilitate si sansa in dragoste si relatie. Ar fi bine sa profitati de ocazie! In a doua jumatate a lunii situatia se mentine in ascensiune, reusind sa va bucurati de liniste in viata de familie si cuplu. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea.

Horoscop Gemeni iunie 2016 - Cariera si bani

Se anunta o luna iunie 2016 activa in plan profesional, gratie influentelor pozitive din partea Soarelui si a planetei Mercur. Manifestati, in aceasta perioada, un interes crescut spre parteneriate, asocieri si colaborari. Evident, sunteti mult mai relaxati si deschisi in comunicare, gratie prezentei planetei Venus in Gemeni, ceea ce aduce noi contracte cu sanse reale de succes si prosperitate financiara. In a doua jumatate a lunii, castigurile se intetesc si aveti parte de numeroase avantaje materiale. In paralel, cresc sansele de cheltuire a banilor, adeseori pe lucruri fara valoare utilitara, insa placute. Munciti mult in aceasta perioada, dar rezultatele nu se lasa asteptate, cu toate ca nu decurge totul conform planului.

Horoscop Gemeni iunie 2016 - Sanatate

In luna iunie 2016 se pare ca sunteti intr-o forma fizica destul de buna. Dispuneti de energie, rezistenta fizica si faceti fata la eforturi. Mai mult de atat, dispuneti de o forta morala excelenta si mizati pe starea de optimism si incredere in tot ceea ce intreprindeti. Va incedeti in fortele proprii si nu va dati in laturi de la nimic. Totusi, nu trebuie sa exagerati lucrurile, caci pericolele va pandesc. Gestionati-va timpul cat mai rational si evitati aglomerarea. Ar fi bine sa actionati cu precautie, sa nu va asumati prea multe riscuri, sa va ingrijiti in privinta starii de sanatate. De asemenea, ar fi bine sa acordati timp pentru odihna si relaxare. In privinta alimentatiei, incercati sa adoptati un regim cat mai echilibrat si sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: