Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni mai 2014

Vineri, 25 Aprilie 2014 20:16

Horoscop Gemeni mai 2014

 

Horoscop Gemeni mai 2014Afla horoscop Gemeni mai 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2014 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni mai 2014 - Dragoste

In luna mai 2014 nativii Gemeni par sa fie atrasi mai mult de lucrurile de natura practica, mai putin de lucrurile de natura amoroasa. Tranzitul lui Mercur pare sa fie favorabil pentru multe aspecte ale vietii personale, dar nu cel romantic. Situatia si relatia actuala e placuta cat timp exista interese comune, desi par sa opereze mai mult la nivel rational, oarecum superficial. E o perioada incarcata de emotii, sufletul va este rascolit, dar va distrati si radeti alaturi de perechea dvs. Aveti ocazia sa participati la petreceri cu prietenii ori actiuni de grup, prilej cu care se poate infiripa o idila.

 

Horoscop Gemeni mai 2014 - Cariera si bani

Luna mai 2014 va este prielnica in planul carierei. Mintea functioneaza extraordinar, cuvintele se inlantuie cu usurinta in conversatii, discursuri, negocieri, etc. Sunt favorizate activitatile ce implica calcule, rationamente si strategii, precum si participarile la prezentari, conferinte, congrese, s.a.m.d. Este posibil sa faceti multe drumuri, ceea ce va avantajeaza daca practicati un sport de indemanare, cantati la un instrument, desenati, practicati o munca manuala. Sunteti in continua activitate si miscare, lucrati mult, iar banii curg. Asadar, munca este recompensata pe masura, iar lucrurile decurg si mai bine in a doua jumatate a lunii cu sanse mari de succes.

 

Horoscop Gemeni mai 2014 - Sanatate

Luna mai 2014 aduce pentru nativii Gemeni foarte multa energie, voiciune, confort psihic. Responsabil de acest fapt pare sa fie Mercur care se afla in Gemeni. Totusi, se produce o opozitie Soare-Saturn, pe axa bolilor, ceea ce poate fi o problema, provocand adesea unele indispozitii. In principal, aceasta decurge dintr-un stil de viata haotic. Mare atentie daca suferiti de vreo boala cronica. In a doua parte a lunii mai2014 starea de sanatate se imbunatateste, iar ultima decada aduce dinamism si rezolvari medicale.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: