Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni martie 2014

Sâmbătă, 22 Februarie 2014 16:54

Horoscop Gemeni martie 2014

 

Horoscop Gemeni martie 2014Afla horoscop Gemeni martie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2014 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni martie 2014 - Dragoste

Incepand cu luna martie 2014 lucrurile incep sa revina la normal. Se pare ca Venus aduce buna-dispozitie, armonie si fericire in cuplu gratie pozitiei sale favorabile. De asemenea, veti resimti influentele pozitive ale lui Marte si Jupiter, sustinute de Soare. Dar, atentie, acestea se manifesta daca sunteti intr-o relatie stabila, oficiala. Daca sunteti la inceputul unei relatii sau incinsi intr-o relatie pasionala ori o aventura, lucrurile pot lua intorsaturi dramatice, fiind aducatoare de incurcaturi.

 

Horoscop Gemeni martie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca aveti mult de lucru, insa beneficiile si satisfactiile materiale sunt pe masura. Principalul responsabil este Saturn care indeamna si sustine performanta, increderea, forta si elanul in activitate, fiind sustinut de Jupiter care promite si aduce implinire si noroc in casa banilor. De asemenea, Soarele promite reusita si succes. Nu in ultimul rand, trebuie sa amintim de Mercur, stapanul nativilor Gemeni, care isi reia mersul firesc si drept, ceea ce aduce doar lucruri bune si profit.

 

Horoscop Gemeni martie 2014 - Sanatate

Se anunta o luna plina de evenimente, iar voi radiati de energie. Totusi, nu exagerati si fiti atenti la starea personala de sanatate. In acest sens, adoptati un program de lucru eficient si echilibrat, acordati timp pentru odihna si miscare. Evitati, pe cat este posibil, spatiile si conditiile neprielnice, precum frig, umezeala, zgomot, stres, excese, etc. Mare atentie si la alimentatie. Asadar, fiti cumpatati, nu dati totul dintr-o data, actionati rational pentru binele dvs.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: