Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni martie 2017

Duminică, 05 Februarie 2017 00:03

Horoscop Gemeni martie 2017

Horoscop Gemeni martie 2017Afla horoscop Gemeni martie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2017 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni martie 2017 - Dragoste

Luna martie 2017 aduce armonie, fericire, implinire si buna-dispozitie in viata de cuplu, gratie influentelor survenite din partea planetelor Venus, Saturn si Jupiter. Daca sunteti intr-o relatie, vorbim despre consolidare si traire emotionala intensa, chiar oficializarea relatiei. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Important e sa socializati, sa iesiti cu prietenii, s.a.m.d. Nu se stie de unde apar oportunitatile amoroase. Important e sa fiti deschisi in comunicare, sa participati la diverse activitati de grup ori evenimente cu public, de orice natura ar fi ele: cultural-artistice, profesionale, sociale, etc.

Horoscop Gemeni martie 2017 - Cariera si bani

In luna martie 2017 astrele va sustin, norocul va surade, iar sansele de reusita in plan profesional sunt marite. Reusiti sa va faceti remarcati la locul de munca prin idei originale, creativitate, dexteritate, atitudine. Aveti in jur oameni de calitate, care va sustin si va ajuta neconditionat in indeplinirea sarcinilor de lucru si atingerea obiectivelor propuse. Va sunt favorabile proiectele colective si colaborarile. Sefii va apreciaza, fiind favorizate oportunitatile de avansare in cariera si chiar schimbarea locului de munca. Cert e faptul ca va consolidati reputatia si castigati admiratie din partea tuturor partenerilor de munca. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare.

Horoscop Gemeni martie 2017 - Sanatate

Se pare ca in luna martie 2017 va bucurati de o stare de sanatate foarte buna. Pur si simplu debordati de energie, caci dispuneti de rezistenta si forta fizica, iar psihicul si moralul e ridicat. Totusi, nu e bine sa cadeti prada tentatiilor de orice fel! E important sa pastrati echilibrul in viata dvs., sa acordati timp pentru odihna, relaxare si miscare, in mod special. Aveti energie din belsug, e important sa o folositi constructiv. Ati putea practica un sport, sa mergeti la sala sau, de ce nu, sa va plimbati in aer liber, in compania persoanelor dragi. Nu cadeti prada capcanelor culinare! Incercati sa adoptati un regim alimentar cat mai sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: