Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni noiembrie 2013

Joi, 31 Octombrie 2013 02:47

Horoscop Gemeni noiembrie 2013

 

Afla horoscop Gemeni noiembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2013 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni noiembrie 2013 - Dragoste

Nativii Gemeni parcurg o perioada in care chestiunile materiale, actiunile in cariera au o importanta mare in viata de cuplu. Este posibil ca atentia cuplului sa se concentreze asupra sferei materiale datorita aparitiei unor nevoi materiale si a necesitatii unor noi surse de castig. Romantismul ramane in umbra, tinzand mai mult spre problemele concrete, practice si cu potential financiar.

 

Horoscop Gemeni noiembrie 2013 - Cariera si bani

Atentia se indreapta spre munca si cariera, insa atentie la amanari sau incurcaturi care pot perturba activitatea. Actioneaza cu calm, ia decizii corecte, fa ceea ce trebuie si nu ceea ce ai dori. Apar manifestari si preocupari care au legatura cu deplasarile, comertul, comunicarea, indeletnicirile practice, indeletnicirile culinare. Se observa un interes crescut pentru investitii, mosteniri, bani.

 

Horoscop Gemeni noiembrie 2013 - Sanatate

In luna noiembrie 2013 nativii Gemeni trebuie sa aiba grija in continuare de starea lor de sanatate. Vorbim despre sensibilitati de natura respiratorie si sistem nervos. Pot sa apara boli datorate unui stil de viata nesanatos: mese neregulate, frig, oboseala, etc. Asadar, nu va neglijati organismul, deoarece lucrurile se pot agrava.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: