Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni noiembrie 2015

Sâmbătă, 03 Octombrie 2015 21:21

Horoscop Gemeni noiembrie 2015

Horoscop Gemeni noiembrie 2015Afla horoscop Gemeni noiembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2015 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni noiembrie 2015 - Dragoste

Luna noiembrie 2015 aduce in plan relational o stare emotionala intensa pentru nativii Gemeni. Acum sunteti pasionali si increzatori, imediat abatuti si cu sentimente confuze. In orice caz, nu ar strica sa adoptari o stare de echilibru in viata personala, sa lasati gelozia si posesivitatea la o parte in raport cu persoana iubita. Asemenea fapte va vor aduce doar deservicii. Mizati doar pe sentimentele dvs. si nu bagati in seama cele spuse de cei din jur. Daca sunteti intr-o relatie, viata de cuplu revine pe fagas normal in a doua jumatate a lunii. Daca sunteti singuri, sansa de a intalni pe cineva special se inmultesc simtitor spre finalul lunii.

Horoscop Gemeni noiembrie 2015 - Cariera si bani

In luna noiembrie 2015 lucrurile decurg excelent in plan profesional si financiar. Daca in prima saptamana a lunii mizati mai ales pe impulsurile planetare si schimbari majore, in urmatoarele saptamani ale lunii reusiti sa va concentrati si sa anticipati schimbarile. Sunteti implicati in tot felul de activitati, stabiliti strategii, iar sansa de a va atinge scopul e mare. Reusiti sa va faceti remarcati prin idei si atrageti in jurul dvs. oameni de calitate, ce va ajuta si va sprijina in munca. Favorabile sunt activitatile din domeniul comunicatiilor si vanzarilor. De asemenea, sunt posibile calatoriile de afaceri si cele in scop profesional.

Horoscop Gemeni noiembrie 2015 - Sanatate

In luna noiembrie 2015 nu sunteti intr-o forma fizica excelenta. Starea dvs. de sanatate e destul de fragila, fiind predispusi la tot felul de probleme. Cert e ca alinierea planetara nu va ajuta prea mult. Ar fi bine sa adoptati un regim de viata echilibrat si sanatos. Incercati sa va mentineti in forma, faceti miscare, petreceti alaturi de cei dragi, pastrati un ritm de lucru decent, evitati stresul si nu uitati de alimentatia sanatoasa. Nu cedati nervos, totul tine de mental si de felul cum va canalizati energia. Sanatatea emotionala e foarte importanta, deci atentie maxima si relaxare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: