Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni octombrie 2013

Joi, 26 Septembrie 2013 00:45

Horoscop Gemeni octombrie 2013

 

Afla horoscop Gemeni octombrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2013 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

 

Horoscop Gemeni octombrie 2013 - Dragoste

Nativii Gemeni stau foarte bine cu dragostea in luna octombrie 2013. Vorbim despre armonie, comunicare, senzualitate, emotie, caldura, gratie prezentei lui Venus si a Soarelui in casa cuplului Gemenilor. Luna Noua din 5 octombire 2013 este factorul generator al unei noi iubiri sau al reaprinderii fiorului unei vechi relatii. Veti avea parte de suprize, intamplari si evenimente placute.

 

Horoscop Gemeni octombrie 2013 - Cariera si bani

Incepand cu octombrie 2013, nativii Gemeni vor avea parte de o perioada complexa. activitatile sunt multiple. Asadar, organizati-va munca, clarificati, analizati si ganditi bine lucrurile, luati decizii clare. Rezultatele vor fi mai vizibile in a doua jumatate a lunii. Vorbim despre un efort intelectual considerabil, iar interesul financiar ramane treaz. Atentie la modul cum gestionati banii.

 

Horoscop Gemeni octombrie 2013 - Sanatate

In luna octombrie 2013 nativii Gemeni parcurg o perioada mai dificila si riscanta pe plan fizic si moral. Bolile contractate acum se vindeca mai greu, posibil sa apara complicatii. De asemenea, se pot agrava sau pot recidiva. Asadar, aveti grija la starea de sanatate, tratati cu atentie orice problema de sanatate, menajati-va.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: