Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni octombrie 2016

Miercuri, 07 Septembrie 2016 00:22

Horoscop Gemeni octombrie 2016

Afla horoscop Gemeni octombrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2016 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni octombrie 2016 - Dragoste

In luna octombrie 2016 veti avea parte de multe lucruri inedite si dragoste cu nabadai. In mare parte, acestea sunt consecinta a actiunilor dvs. Vorbim despre schimbare, determinare si atitudine. Reusiti, cu orice mijloc, sa va remarcati si sa va afirmati dorintele, sa le impartasiti cu perechea dvs. Adesea, tensiunea atinge cote alarmante si chiar fortati nota, devenind agresivi in exprimarea punctul de vedere. Doriti sa fiti unici, sa respirati noul in viata personala, sa va bucurati de viata intr-un spirt entuzist si social sporit. Simtiti acut nevoia de schimbare si miscare, ceea ce poate cauza ruptura in relatia dvs. Abia spre finalul lunii lucrurile incep sa revina la normal, insa va fi destul de deficil pentru a readuce totul la normal.

Horoscop Gemeni octombrie 2016 - Cariera si bani

Luna octombrie 2016 pare sa fie extrem de activa pe plan profesional, stand sub semnul tensiunii si agitatiei. Indiferent de situatie, aveti forta si capacitatea de a merge mai departe, gratie comportamentului, capacitatilor si aptitudinilor dvs. Incercati sa va impuneti si nu cedati obstacolelor intampinate. Dovediti ca sunteti capabili si motivati, dand dovada de perseverenta, talent, deschidere, forta si deschidere spre oportunitate si sansa. Finalul de luna aduce reusita pe planul muncii si randament sporit in cariera. Acordati atentie la derularea propriilor afaceri, cu miza directa spre competitori si adversari. Daca e cazul, nu ezitati sa luati masuri drastice. Actionati rapid si eficient, dand dovada de rabdare, perseverenta si rezistenta, pentru reusita si castig.

Horoscop Gemeni octombrie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna octombrie 2016 va aflati in forma maxima. Din punct de vedere fizic vorbim despre o stare de sanatate destul de buna, fara probleme majore, iar din punct de vedere psihic vorbim despre o stare excelenta. Pur si simplu, debordati de entuziasm, iar moralul e extrem de ridicat, ceea ce aduce optimism, incredere si veselie. Totusi, spre binele dvs., evitati excesele de orice fel. In cazul unor inconveniente, nu ezitati sa efectuati un control medical preventiv, de rutina. Acordati timp pentru odihna si relaxare. De asemenea, acordati timp pentru miscare si recurgeti la plimbari in aer liber, in compania celor dragi. Nu in ultimul rand, e bine sa adoptati un regim alimentar sanatos si echilibrat.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: