Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu 2014

Duminică, 29 Decembrie 2013 13:12

Horoscop Leu 2014

 

Horoscop Leu 2014Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2014 pentru zodia Leu: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop  2014 - Leu Previziuni generale

Anul 2014 pare sa fie pentru nativii Leu extrem de favorabil investitiilor si rezolvarilor unor probleme locative si casnice gratie formarii marelui triunghi Saturn-Neptun-Jupiter. Veti avea succes in rezolvarea unor probleme ale parintilor, intrarea in posesia unei mosteniri sau a unor bunuri de patromoniu, recuperarea sau returnarea unor bani, construirea sau punerea la punct a unei case ori a unui sediu. Aveti mare grija, mai ales in prima parte a anului 2014, in deplasari si calatorii (conduceti cu prudenta, nu conduceti cu viteza, fiti precauti la drum, etc.) deoarece sunteti predispusi la accidente. Evitati sa va cumparati masina in perioada martie-mai 2014 deoarece Marte este retrograd si exista riscul sa aveti neplaceri cu ea ulterior. Acordati atentie si asupra starii dvs. de sanatate: feriti-va de eforturi prelungite si excese, evitati sa consumati ce nu va prieste, nu ezitati sa faceti controale de rutina la medic si ascultati sfaturile acestora. Incepand cu luna iulie 2014 vitalitatea dvs. creste spectaculos si reveniti la normal, astfel incat reusiti sa va desfasurati in voie. Totusi, asta nu inseamna ca va puteti face de cap.

 

Horoscop 2014 - Leu Dragoste

Anul 2014 incepe extrem de pasnic pentru nativii Leu pe plan relational. Va bucurati de relatii armonioase in viata de cuplu si cu cei din jur. Pare sa fie o perioada intima, cand sunteti interesati mai mult de familie, casa, relatie (accentul cade pe latura sensibila, intima, emotionala, pasionala). Unii Lei isi vor fonda un camin, iar altii vor fi total acaparati de munca, viata sentimentala trecand pe plan secund. Nu este exclus ca, la un moment dat, sa impletiti utilul cu placutul, mai ales in lunile ianuarie-februarie 2014. Posibil sa lucrati impreuna cu perechea ori sa se iveasca vreo idila la locul de munca. In luna martie socializati maxim si reusiti sa va deschideti inima usor. Acest lucru se intampla si in lunile iunie-iulie 2014. Finalul de an 2014 aduce o explozie de fericire. Incepand cu luna august pur si simplu radiati, sunteti cuprinse de o mare pofta de viata, manifestati libertate, entuziasm si inclinatii spre aventura.

 

Horoscop 2014 - Leu Cariera

Lucrurile nu stau usor pe planul carierei in anul 2014 deoarece Pluto continua sa exercite presiune asupra caei muncii Leului. Pluto va poate tine lectii despre ceea ce inseamna puterea, ce inseamna sa castigi sau sa pierzi, ce inseamna abuzul si excesul, ce implica proiectele ambitioase, dar scapate de sub control. In lunile ianuarie-februarie 2014 prezenta lui Venus si Pluto aduce relatii complicate cu colegii, colaboratorii sau asociatii. Veti invata ce inseamna sa fiti sefi sau subalterni deopotriva. Prezenta lui Marte va obliga sa depuneti un efort intelectual si nervos sporit in prima jumatate a anului 2014 si va scoate in evidenta comunicarea cu tot ceea ce e bun si sau. Pare sa fie o perioada agitata din viata dvs., cand trebuie sa dati dovada de ratiune si calm, mai ales in luarea deciziilor. Ganditi de doua ori inainte de a hotari un lucru, fiti atenti ce acte semnati, se spuneti si ce vorbiti. Atentie mai ales in perioada martie-mai 2014. Luna aprilie este cea mai stresanta luna a anului 2014, mai ales daca aveti de dat examene, de predat lucrari, de sustinut lucrari ori de facut drumuri. Succesul se anunta timid pentru anul 2014, insa in a doua jumatate a anului lucrurile se schimba. Incepeti sa va dezvoltati, apar oportunitati si conjuncturi favorabile pentru promovare, propseritate si succes datorita prezentei lui Jupiter in casa Leu.

 

Horoscop 2014 - Leu Sanatate

Anul 2014 pare fragil pentru nativii Leu, consumandu-va multa energie. Acordati atentie starii dvs. de sanatate, nu va neglijati si nu ezitati sa mergeti la medic pentru controale de rutina. Nu exagerati cu munca, nu merita sa va riscati starea de sanatate si sa va imbolnaviti. De asemenea, ascultati sfaturile celor din jur, renuntati la vicii, nu va suprasolicitati, odihniti-va suficient, relaxati-va si incercati sa faceti miscare. In acest fel veti reusi sa acumulati energie si forta pentru intregul an.


Newer news items:
Older news items: