Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu 2015

Marţi, 30 Septembrie 2014 14:46

Horoscop Leu 2015

 

Horoscop Leu 2015Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2015 pentru zodia Leu: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Leu - Caracteristici generale 2015

Anul 2015 va fi pentru nativii Leu un an al noilor proiecte, al oportunitilor, a noi orizonturi deschise. Veti fi sub influenta planetei Jupiter, influenta care va face uneori sa gasiti solutii geniale la problemele care apar pe parcurs. Veti avea un simt al afacerilor foarte fin si puteti profita de diferite facilitati. Planeta Saturn va ofera stabilitate, va face mult mai rabdatori, mai perspicace, mai tenace. Veti trata toate aspectele, atat familiale cat si profesionale, cu multa responsabilitate. Un aspect deosebit de important in 2015 va fi acela ca veti reusi sa faceti pace cu trecutul. Daca au existat persoane cu care ati avut diferite conflicte, acum este momentul sa treceti peste ele. Un sprijin substantial veti primi din partea partenerului vostru. Acesta va va ajuta de fiecare data cand veti avea nevoie, va fi acolo cu un sfat bun, cu o mangaiere, cu o incurajare. Un an foarte bine aspectat este pentru Leii cu inclinatii artistice. Aspectele astrale va vor face foarte creativi, originali, inclinati spre noi descoperiri. Si cei care lucreaza in domeniul cercetarii este foarte posibil sa obtina rezultate nesperat de bune. Puteti miza pe intuitie, pare ca nu veti da gres daca veti urma impulsurile inimii. Motto-ul Leilor pentru anul 2015 este: “Actioneaza responsabil si viseaza fara limite!”

 

Horoscop Leu - Dragoste 2015

Anul 2015 va fi un an in care veti aborda foarte deschis relatia cu partenerul de viata. Dialogul va fi punctul vostru forte. Nu va veti lasa pana cand nu veti clarifica toate problemele. Relatia poate fi asemanata cu un joc cu toate cartile pe masa. Pornind de la neintelegerile din trecut, pe care le veti aduce pe tapet, veti incerca sa gasiti solutii de reconciliere si veti dori sa creati un fel de T0, un moment in care sa luati totul de la 0. In felul acesta veti reusi sa aveti o viata familiala in 2015 bazata pe stabilitate. Nu vor lipsi totusi manifestarile entuziaste de iubire. Cine romantince, iesiri in doi, cadouri si alte manifestari ale afectiunii vor da relatiei un aer boem. Sub masca voastra de om responsabil se ascunde un om sensibil, care isi doreste o relatie de vis. Marele vostru noroc este acela ca partenerul va fi foarte empatic cu voi si va achiesa la toate initiativele voastre. Partenerul va deveni stalpul de care va puteti spirijini si pe care va puteti baza in cele mai grele momente. Partea a doua a anului va fi una foarte activa in ceea ce priveste viata sociala. Veti iesi mai mult, veti intalni noi amici, veti profita de momentele libere. Aceasta perioada este foarte favorabila si pentru nativii Lei singuri. Iesind mai mult cresc sansele de a intalni pe cineva si de a porni intr-o noua relatie.

 

Horoscop Leu - Cariera 2015

Leii vor avea un an 2015 dinamic pe plan profesional. Cu siguranta, va trebui sa munci mult pentru a urca incet, pas cu pas. Veti fi foarte interesati sa obtineti rezultate bune, nu neaparat sa castigati mai multi bani. Dar evident, efortul si recompensa trebuie sa mearga mana in mana. Influenta lui Uranus va face deosebit de creativi, sa aveti idei inovative si de perspectiva. Este foarte bine aspectat pe plan profesional tot ceea ce tine de cercetare, dezvoltare, inovare, marketing. Si cei care lucreaza in domeniul artei vor obtine rezultate spectaculoase. O perioada mai grea, in care veti fi mult mai solicitati la locul de munca vor fi lunile septembrie si octombrie. Rezultate pentru munca asta grea vor aparea spre sfarsitul anului cand sunt foarte posibile avansari sau obtinerea unor castiguri suplimentare.

 

Horoscop Leu - Bani 2015

In anul 2015 Leii vor simti nevoia atat sa faca investitii cat si sa economiseasca ceva banuti pentru vremuri mai grele. Astfel, ei vor fi pusi in situatia de a crea un echilibru intre aceste instincte. Investitiile vor fi indreptate in special inspre imobiliare si arta. Sfatul nostru este acela de a cumpani foarte bine in ce masura va puteti implica in asa ceva. Daca totusi sunteti decisi sa investiti aveti mare grija ce acte semnati. Nerabdarea va poate distrage si puteti face greseli majore. Cei care deruleaza afaceri personale vor beneficia de o perioada foarte favorabila in special in ultimele luni ale anului. Tot acum este foarte posibil sa apara venituri suplimentare (venituri legate direct de munca voastra, nu din speculatii financiare sau alte surse externe).

 

Horoscop Leu - Sanatate 2015

Veti incepe anul 2015 sub auspicii bune in ceea ce priveste starea de sanatate si tonusul psihic. Aveti insa mare grija sa nu exagerati. Cu totii stim ca primavara aduce cu sine de multe ori o usoara scadere a imunitatii organismului. Consumul de legume, fructe este foarte indicat. Si exercitiile fizice va pot fi de mare folos. Consumul nervos va fi foarte ridicat in lunile de toamna. Veti fi suprasolicitati la locul de munca si asta isi va pune amprenta si asupra starii fizice si psihice. Incercati sa contrabalansati acest stres cu momente placute in familie, iesiri cu prietenii, sport. Pe tot parcusul anului este indicat sa aveti o alimentatie cat mai echilibrata.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: