Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu 2017

Luni, 17 Octombrie 2016 18:23

Horoscop Leu 2017

Horoscop Leu 2017Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2017 pentru zodia Leu: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate.

Horoscop Leu 2017 - Previziuni generale

Anul 2017 pare sa fie extrem de alert pentru nativii Leu. Vorbim despre intreprinderea a numeroase activitati, schimbari de planuri, actiuni educative si deplasari in scop profesional. Stabiliti-va clar prioritatile si actionati cu incredere pentru indeplinirea scopurilor. De asemenea, actionati cu prudenta, in baza unei strategii clare de lucru, urmand pasii prestabiliti. Invatati din experientele trecutului si aventurati-va doar in activitatile cu sanse reale de evolutie pe viitor, atat in plan profesional, cat si relational. Luati doar lucrurile bune ale trecutului si actionati cu incredere spre indeplinirea visurilor dvs. Astrele va sustin, norocul va surade, dar rezultatele tin si de actiunile si dorintele voastre. Aveti incredere in voi insiva, mizati pe creativitate, talent, originalitate, aptitudini, spirit intreprinzator, comunicare deschisa, s.a.m.d. E momentul sa va consolidati ideile si conceptia despre lume si viata. Sunteti deschisi provocarilor si nu va dati in laturi de la actiuni si activitati care va incita spiritul creativ si experimentarea de lucruri noi care va pun in valoare. Atrageti in jur oameni de calitate, echilibrati si inteligenti, cu care stabiliti o echipa buna de munca. Pentru aceasta, reevaluati relatiile cu ceilalti, inclusiv asocierile si parteneriatele de lucru. Atentie la modul in care va exprimati ideile, intrucat sunt posibile situatiile de a fi intelegi gresit. Asumati-va deciziile, actionati cu responsabilitate si nu refuzati calatoriile intreprinse in scop profesional. In privinta vietii relationale, totul sta sub semnul armoniei si a fericirii.

Horoscop Leu 2017 - Dragoste

Anul 2017 aduce schimbare in plan relational. Daca in prima jumatate a anului vorbim despre probleme de comunicare in relatia de cuplu, in a doua jumatate a anului lucrurile se clarifica, reusind sa va exprimati intr-un mod foarte clar ideile, nevoile, dorintele si intentiile in actiune. Daca sunteti intr-o relatie mai veche aveti mari sanse sa va oficializati relatia. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea mai ales in lunile mai si noiembrie, cu sanse reale de viitor. E important sa fiti deschisi provocarilor, sa mizati pe creativitate, emotie, veselie, s.a.m.d. Finalul de an aduce fericire si implinire deplina. Sunteti destul de linistiti si conservatori in acest an, tratand totul cu o deosebita maturitate intelectuala si afectiva. Nu va place aventura, riscul si pasiunea dusa la extrem, de aceea mizati mai mult pe responsabilitate, echilibru, pragmatism si ratiune. Sunteti deschisi in exprimare si reusiti cu usurinta sa va manifestati sentimentele si afectiunea pentru cei dragi, inclusiv pentru perechea dvs. Incercati sa ii ascultati mai mult si tineti cont de dorintele si ideile lor. Impreuna formati o echipa puternica, iar fericirea e de partea dvs. Nu ezitati nicio clipa de a incheia o relatie nefunctionala, o relatie in care nu va simtiti in elementul dvs. forte, o relatie in care au aparut probleme de comunicare ori o relatie in care au disparut sentimentele.

Horoscop Leu 2017 - Cariera

In anul 2017 se pare ca munciti mult, dar rezultatele nu intarzie sa apara. Incercati sa actionati cu prudenta si nu ezitati sa puneti capat unor parteneriate care nu va aduc beneficii si succes. E momentul prielnic sa va reorganizati in munca, sa reanalizati situatia, asocierile si parteneriatele de lucru pentru a fi eficienti si a va atinge obiectivele stabilite. Tineti cont de conceptiile personale de viata, consolidati-va pozitia si atrageti in jur oameni de calitate, cu care impartasiti aceleasi idei. Actionati pentru indeplinirea obiectivelor, impartiti sarcinile de lucru echilibrat si comunicati cat mai mult. In acest fel, succesul e garantat. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare, insa evitati cheltuielile inutile.

Horoscop Leu 2017 - Sanatate

Nu ar strica sa acordati o atentia mai mare asupra starii personale de sanatate in anul 2017. Nu e cazul sa va panicati, dar prezenta lui Pluton in casa sanatatii Leului poate aduce tensiune si neplaceri. Pentru a fi preventivi si a evita eventualele probleme, nu ar strica sa efectuati controale medicale periodice. Nu va tratati singuri cu medicamente, nu recurgeti la regimuri alimentare drastice. Cel mai bine ar fi sa apelati la ajutor specializat si sfaturi de la profesionisti. In rest, acordati timp pentru odihna si relaxare si petreceti alaturi de cei dragi.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: