Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu aprilie 2014

Joi, 27 Martie 2014 23:13

Horoscop Leu aprilie 2014

 

Horoscop Leu aprilie 2014Afla horoscop Leu aprilie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2014 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu aprilie 2014 - Dragoste

In luna aprilie 2014 veti manifesta o sensibilitate afectiva aparte. Sunteti cuprinsi de multe griji si parca va temeti pentru relatia dvs., ceea ce aduce in prim plan gelozia. De fapt, in aceasta luna, aveti tendinta de a rascoli punctele nevralgice ale cuplului, iar uneori situatia devine fustranta. Posibil sa aveti intuitii si intentii bune. Indiferent de caz, se pare ca aceasta luna e interesanta si plina de emotii. Manifestati preferinte spre intimitate, viata sentimentala discreta, armonie de familie, timp petrecut acasa alaturi d ecei dragi, nu petreceri si iesiri zgomotoase.

 

Horoscop Leu aprilie 2014 - Cariera si bani

Se anunta o luna tumultoasa, insa nu va faceti griji, cu singuranta veti gasi oportunitati si activitati. Sigur veti reusi sa va puneti in valoare talentul de lider si coordonator, spiritului intreprinzator si inovator. Se pare ca sunteti pe un trend ascendent, iar interesele par sa se indrepte spre perfectionari, activitati intelectuale si culturale, juridice si chiar legislative. O optiune benefica pentru dvs. sunt colaborarile la distanta. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Leu aprilie 2014 - Sanatate

Fata de lunile anterioare, se manifesta un ritm alert de viata, actiune, activitati multiple, ceea ce denota un progres. Se pare ca aveti energie, iar temerile si nelinistile s-au risipit. Nu par sa apara probleme de sanatate. Totusi, nu exagerati si nu fortati lucrurile. Fiti prudenti si feriti-va mai ales de stres, caci pot exista accidentari sau agresiuni fizice. Fiti ponderati si lucrurile decurg normal de la sine!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: