Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu aprilie 2015

Joi, 12 Martie 2015 18:53

Horoscop Leu aprilie 2015

 

Horoscop Leu aprilie 2015Afla horoscop Leu aprilie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2015 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu aprilie 2015 - Dragoste

Pentru nativii Leu luna aprilie 2015 pe plan sentimental va fi una destul de incarcata. Veti fi pusi in situatia de a face o serie de clarificari si de a lua decizii radicale in ceea ce priveste viata de cuplu. Pentru cei care au o relatie de mai multa vreme si nu sunt casatoriti exista marea probabilitate de a decide fie despartirea, fie logodna. Cei casatoriti vor incerca sa analizeze ce nu merge bine si sa diminueze o serie de probleme. Nu este exclus sa apara si mici dificultati cu copiii: ne referim fie la o problema de sanatate, fie de probleme la scoala sau alte situatii generate de apartenenta lor la un anturaj mai dubios. Acordati-le mai mult timp, vorbiti mai mult cu ei si incercati sa le insuflati principii sanatoase de viata. Leii singuri vor profita de statutul lor de oameni fara obligatii si se vor distra cum stiu ei mai bine.

 

Horoscop Leu aprilie 2015 - Cariera si bani

La locul de munca pare ca lucrurile se mai aseaza dupa o perioada destul de agitata. Planurile voastre prind contur si conjunctura astrala va ajuta sa realizati ceea ce va propuneti. In relatia cu colegii veti fi mult mai diplomati si pare ca sefii “va au la inima”. Capacitatea voastra de munca si abilitatile pe care le detineti nu vor trece neobservate. Putem vorbi si de eventuale mici castiguri suplimentare. Bine aspectate sunt si afacerile personale. Pare ca prindeti avant odata cu primavara. Va recomandam sa fiti foarte atenti si precauti in data 21 aprilie cand cuadratul dintre Mercur si Jupiter poate genera o stare tensionala negativa. Nu semnati acte in aceasta zi fara o analiza foarte aprofundata. Chiar daca este foarte posibil sa fiti prinsi fara voia voastra in anumite conflicte incercati sa fiti cat mai ponderati si mai impaciuitori.

 

Horoscop Leu aprilie 2015 - Sanatate

Dupa ce in luna martie 2015 v-ati confruntat cu mici probleme legate de starea de sanatate in luna aprilie pare ca o veti duce mai bine. Va veti simti mai energizati, mai pozitivi si mult mai determinati. Tranzitul pe care Soarele in face pe la mijlocul lunii aprilie va va fi de mare ajutor. Profitati de frumusetea naturii si iesiti in aer liber ori de cate ori puteti. Nu neglijati nici alimentatie si nici odihna.  In felul acesta nu veti avea probleme.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: