Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu august 2016

Miercuri, 06 Iulie 2016 23:02

Horoscop Leu august 2016

Horoscop Leu august 2016Afla horoscop Leu august 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2016 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu august 2016- Dragoste

Luna august 2016 sta sub semnul armoniei si a dragostei pasionale gratie influentelor ce survin din partea planetelor Saturn si Marte. Pur si simplu debordati de energie si traiti totul la cote emotionale maxime, avand parte de experiente relationale frumoase, bucurii si impliniri. Incercati sa nu actionati impulsiv si nu luati decizii pripite. Fiti prudenti si nu va lasati influentati de nimeni si nimic, mai ales ca avem de a face si cu eclipsa de Luna. Si, pentru ca tot e vara si e vremea concediilor, profitati de ocazie si iesiti, mai ales ca va plac plimbarile in aer liber si calatoriile la distanta. Romantismul e la el acasa, insa evitati cheltuielile excesive.

Horoscop Leu august 2016- Cariera si bani

Se pare ca in luna august 2016 va remarcati prin idei si forta creativa la locul de munca gratie influentelor Soarelui. Mai mult de atat, beneficiati si de influentele pozitive ale planetei Venus, ceea ce aduce motivatie si dorinta de afirmare. Se pare ca orice sarcina va propuneti, reusiti sa o duceti pana la capat cu succes. Evident, reusiti sa va faceti remarcati prin munca depusa, iar sefii va apreciaza. Financiar, lucrurile decurg destul de bine, existand chiar sanse de castiguri suplimentare. E o perioada benefica pentru stabilirea unor concluzii, elaborarea unor bilanturi si luarea unor decizii, in urma unor analize serioase.

Horoscop Leu august 2016- Sanatate

In luna august 2016 va bucurati de o stare de sanatate destul de buna. Totusi, nu e momentul sa exagerati pentru ca pot sa apara unele probleme de sanatate. In principal, evitati activitatile cu factor de risc si actiunile ce predispun spre excese si imprudente. De asemenea, evitati sporturile extreme. Cu precautie si atentie veti evita orice neplaceri si complicatii, putandu-va bucura mai ales in prima jumatate a lunii de incredere, putere, energie, entuziasm, buna dispozitie si pofta de viata. Imbinati utilul cu placutul, adoptati o alimentatie sanatoasa, acordati timp pentru odihna si relaxare, petreceti timpul cat mai placut alaturi de oamenii dragi si totul va fi bine.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: