Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu decembrie 2013

Miercuri, 27 Noiembrie 2013 00:13

Horoscop Leu decembrie 2013

 

Afla horoscop Leu decembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2013 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu decembrie 2013 - Dragoste

Se pare ca lucrurile revin pe fagas normal, dupa cateva luni mai agitate. Inconvenientele par sa fi gasit rezolvare, in casa e armonie si calmitate, si chiar daca ar mai fi cateva chestiuni nerezolvate, nimic nu e de neatins, daca tratati lucrurile cu rabdare. In decembrie 2013 veti avea parte de liniste si implinire sufleteasca, gratie lui Saturn, stapanul casei cuplului Leului, in trigon cu Jupiter. Acest fapt aduce beneficii pentru casa, cuplu, proprietati, prosperitate, casnicie, parteneriat. Datorita prezentei Soarelui, va bucurati de iubire, aventura, pasiune, dragoste.

 

Horoscop Leu decembrie 2013 - Cariera si bani

In decembrie 2013 va este stimulata creativitatea, aventura, expresivitatea, gratie prezentei Soarelui, stapanul Leului si a lui Mercur. Va sunt stimulate calitatile si veti beneficia de circumstante favorabile. Marte va impulsioneaza si activitatea intelectuala, oratoria, calatoriile, spiritul intreprinzator. Venus va ajuta si promoveaza cooperarea si munca in echipa. E posibil, totusi, sa apara unele dificultati si incurcaturi, din a doua jumatate a lunii. Clarificati lucrurile de la inceput pentru a nu avea «surprize». Financiar, stati bine si e posibil sa faceti investitii. 

 

Horoscop Leu decembrie 2013 - Sanatate

Se pare ca stati bine cu starea de sanatate, atat timp cat nu exagerati si adoptati un regim de viata echilibrat si sanatos. Posibil sa apara eventuale riscuri, dar, daca veti fi precauti, veti depasi orice problema de sanatate. Asadar, la orice aparitie a unor semne ca ceva e in neregula, nu tratati lucrurile superficial, actionati cu incredere si consultati un medic specialist. Evitati dulciurile, grasimile, beti suficiente lichide, reduceti sarea din alimentatie, mancati proaspat si sanatos. Nu uitati de relaxare!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: