Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu februarie 2017

Marţi, 17 Ianuarie 2017 01:23

Horoscop Leu februarie 2017

Horoscop Leu februarie 2017Afla horoscop Leu februarie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2017 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu februarie 2017 - Dragoste

Luna februarie 2017 aduce armonie, bucurie si fericire in viata de cuplu. In aceasta perioada sunteti preocupati mai ales de cei dragi, in special de persoana iubita, mizand pe dragoste, emotie, daruire, emotie, s.a.m.d. Preferati implicarea in activitati diverse, ce va starnesc interesul, cu accent pe noutate, experiment, joc, trairea emotionala, pasiune. Perechea dvs. va sustine neconditionat si se implica in toate actiunile pe care le demarati. Daca sunteti singuri, in aceasta perioada aveti mari sanse sa va intalniti perechea, caci reusiti sa va faceti remarcati prin idei, atitudine, intelect. Traiti totul la cote maxime si nu regretati nicio clipa momentele romantice si deciziile luate in doi.

Horoscop Leu februarie 2017 - Cariera si bani

Se anunta o luna februarie 2017 extrem de animata in plan profesional gratie influentelor survenite din partea plantelor Venus, Uranus, Jupiter, Marte si Pluto. Va plac provocarile, insa trebuie sa actionati lucid, in baza unei strategii eficiente de lucru, dupa un plan de actiune bine conturat. Cu siguranta, orice eveniment la care participati e important, iar dvs. aveti un punct de vedere, pe care vi-l exprimati cu incredere, bazandu-va pe argumente bine justificate. Va remarcati prin talent, intelect, atitudine, dexteritate, originalitate si creativitate. Nu toti va sustin, dar e o perioada in care, cu brio, puteti tine piept concurentei. Schimbarile sunt la ordinea zilei. Financiar, aveti parte de venituri frumoase, ca urmare a proiectelor de colaborare si a contractelor de asociere.

Horoscop Leu februarie 2017- Sanatate

In luna februarie 2017 sunteti extrem de angrenati in diverse activitati, ceea ce va suprasolicita, involuntar, mai ales ca va implicati trup si suflet in tot ceea ce intreprindeti. Pentru binele dvs., ar fi bine sa va temperati, sa evitati exagerarile de orice fel si activitatile care va suprasolicita. Din pacate, sunteti predispusi spre stari care va suprasolicita sistemul nervos. Incercati sa pastrati echilibrul in orice situatie, evitand pe cat este posibil evenimentele si activitatile care va irita, va agita si va creaza o stare de disconfort fizic si psihic. Pe baza de stres, pot sa apara neplaceri si dezechilibre in starea personala de sanatate, iar riscul de accidentari e crescut. Evitati excesele de orice fel, manuiti cu atentie ustensilele de bucatarie, acordati timp pentru odihna si relaxare, faceti miscare in aer liber, mancati sanatos si totul va fi bine.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: