Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu ianuarie 2016

Joi, 10 Decembrie 2015 00:09

Horoscop Leu ianuarie 2016

Horoscop Leu ianuarie 2016Afla horoscop Leu ianuarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2016 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu ianuarie 2016 - Dragoste

Se anunta o luna ianuarie 2016 destul de intensa emotional. Planeta Venus isi face resimtita prezenta si vorbim despre romantism, pasiune si emotie in plan relational. Tentatiile sunt mari si va manifestati intens sentimentele. Daca sunteti singuri, sansele va surad si e posibil sa intalniti perechea potrivita. Daca sunteti intr-o relatie, totul decurge bine, acentul fiind pus pe senzualitate si comunicare deschisa. Totusi, dincolo de nebunia pe care o manifestati, resimtiti acut nevoia de stabilitate. De aceea, preferati adesea linistea caminului, petrecerea timpului alaturi de familie si prieteni. In viata de cuplu, atentia cade asupra perechii dvs. si asupra ingrijirii si educatiei copiilor.

Horoscop Leu ianuarie 2016 - Cariera si bani

Se anunta o luna ianuarie 2016 destul de activa in plan profesional. Cert e faptul ca nu sunteti in perioada dvs. cea mai buna, iar inconvenientele parca se tin lant. Comunicati greu si pot surveni probleme ce au legatura cu tehnica de lucru moderna (telefoane, calculatoare, obiecte de birotica etc.). Sunt posibile situatii neprevazute, ca de exemplu: sa va confruntati probleme ce presupun reluarea unor activitati, reanalizarea situatiilor si luarea unor decizii ferme. Dincolo de toate, reusiti sa va atingeti obiectivele propuse, iar sansele de avansare nu intarzie sa apara. Va faceti remarcati prin idei, originalitate si creativitate. Financiar, nu sunt motive de ingrijorare, insa nu ar strica sa fiti precauti si sa va administrati chibzuit banii.

Horoscop Leu ianuarie 2016 - Sanatate

Ianuarie 2016 pare sa fie o luna ce aduce unele neplaceri in privinta starii de sanatate caci Soarele traverseaza casa bolilor Leului, iar planeta Mercur se afla in ciclu retrograd. Fiti precauti si nu ezitati sa apelati la ajutorul specializat al unui medic in cazul in care semnalati probleme de sanatate, mai ales cele ce au legatura cu aparatul sistemul nervos, respiratia, circulatia, coloana, ochii, mainile, umerii. Sunteti predispusi la riscuri de recidive, tratamente necorespunzatoare, diagnostice gresite si alte incurcaturi medicale, mai ales la final de luna. In rest, totul decurge normal si nu uitati de alimentatie sanatoasa, odihna, relaxare, miscare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: