Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu iulie 2014

Marţi, 24 Iunie 2014 11:35

Horoscop Leu iulie 2014

 

Horoscop Leu iulie 2014Afla horoscop Leu iulie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2014 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu iulie 2014 - Dragoste

Luna iulie 2014 pare sa fie presarata de romantism si optimism, iar relatiile se bazeaza pe prietenie si complicitate. Sunteti totusi discreti. Oportunitatile amoroase sunt facilitate prin intalnirile cu prietenii, iesirile in societate, participarile la activitati colective. Dupa data de 16 iulie 2014, lucrurile incep sa prinda contur si se anima. Se pare ca aveti parte de un eveniment important, caci Jupiter intra in Leu. Astfel, veti avea parte de numeroase realizari si satisfactii pe mai multe planuri, iar in plan sentimental lucrurile decurg excelent. 

 

Horoscop Leu iulie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca va bucurati de atentie din partea celoralti, va faceti remarcat usor, sunteti plini de energie, vitalitate, ambitie, optimism. Traversati o perioada benefica si se pot ivi ocazii care aduc o imbunatatire vizibila in plan material, profesional si social. Totusi, nu exagerati si actionati cu prudenta si masura. In ultima decada a lunii, va bucurati de prezenta Soarelui, anuntandu-se a fi deosebit de norocoasa si generoasa.

 

Horoscop Leu iulie 2014 - Sanatate

In prima jumatate a lunii iulie 2014 resimtiti o stare de oboseala mai accentuata si o sensibilitate mai mare in fata bolii. Nu aveti motive mari de ingrijorare, insa nu va neglijati starea de sanatate. Cel mai bine ar fi sa evitati suprasolicitarea. Acordati timp pentru odihna si miscare. Relaxati-va, acordati-va timp liber, plimbati-va, scapati de ganduri. Sistemul nervos pare sa fie oarecum slabit. In a doua jumatate a lunii sunteti mult mai bine, acumulati energie si manifestati un optimism debordant.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: