Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu iulie 2016

Duminică, 05 Iunie 2016 02:14

Horoscop Leu iulie 2016

Horoscop Leu iulie 2016Afla horoscop Leu iulie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2016 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu iulie 2016- Dragoste

In iulie 2016 lucrurile sunt destul de incerte in plan sentimental. Se pare ca nu dispuneti de un feedback relational favorabil, iar acest aspect aduce dezamagire si ingrijorare. Totusi, nu e cazul sa va panicati, caci vobim de o perioada trecatoare. Lucrurile revin la normal in viata de cuplu spre mijlocul lunii, gratie planetei Venus ce isi face resimtita prezenta in zodia Leului, ceea ce aduce buna dispozitie, armonie, incredere, comunicare, farmec si armonie. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Daca sunteti intr-o relatie mizati pe emotie si afectiune. Reusita depinde doar de dvs. si modul cum tratati lucrurile. De aceea ar fi bine sa mizati pe calm, incredere si buna dispozitie.

Horoscop Leu iulie 2016- Cariera si bani

Se pare ca in luna iulie 2016 astrele va surad si sunteti avantajati in plan profesional. Influente pozitive survin din partea planetei Venus, ceea ce aduce sansa, succes, avansare in cariera, autoritate, etc. Va avantajeaza in aceasta perioada munca in echipa, caci aveti alaturi oameni capabili, dornici de afirmare, colaborare si evolutie in cariera. In a doua jumatate a unii isi face resimtita prezenta si planeta Mercur, ceea ce aduce ratiune, intelepciune, hotarare, alegeri profunde, gandire clara si rationala, precum si deschidere in comunicare, asocieri si negociere. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Din contra, sansa va surade mai ales in a doua parte a lunii.

Horoscop Leu iulie 2016- Sanatate

In luna iulie 2016 lucrurile se manifesta destul de dual in ceea ce priveste starea de sanatate. Daca in prima parte a lunii va bucurati de energie, elan si forta in plan fizic, lucrurile se schimba putin in a doua parte a lunii. Desi incepeti luna iulie 2016 in forta, mizand pe incredere in fortele proprii, perspectiva de evolutie si rezistenta fizica, in a doua parte a lunii lucrurile se schimba. Se pare ca exagerati si fortati nota, ceea ce aduce predispozitie spre anumite probleme de sanatate. Ar fi bine sa fiti temperati, sa evitati excesele de orice fel si sa acordati timp pentru odihna, miscare si relaxare. Nu in ultimul rand, petreceti alaturi de cei dragi, caci va veti incarca cu energie si forta fizica.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: