Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu iulie 2017

Sâmbătă, 10 Iunie 2017 01:25

Horoscop Leu iulie 2017

Horoscop Leu iulie 2017Afla horoscop Leu iulie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2017 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu iulie 2017 - Dragoste

Luna iulie 2017 aduce armonie, fericire si implinire sufleteasca, insa nu va lasati dusi de val si stabiliti un echilibru intre planurile realist-sentimental. Aveti, in aceasta perioada, tendinta si dorinta de a privi lucrurile cat mai realist si clar, chiar daca sunteti extrem de implicati emotional si priviti lucrurile sub aspect sentimental. Reusiti sa aduceti echilibrul in viata dvs. si a celor din jur, gratie influentelor survenite din partea planetelor Venus, Saturn, Mercur si Neptun. Uneori lucrurile si intamplarile se interfereaza, insa nu e cazul sa va panicati. Stiti sa va impuneti, stiti ce vreti si, cel mai important, va aflati sub o stea norocoasa. Asadar, profitati de situatie, comunicati si zambiti cat mai mult.

Horoscop Leu iulie 2017 - Cariera si bani

In luna iulie 2017 nu ar strica sa fiti mai temperati in actiune si sa va acordati un moment de respiro. Daca tot e vara, nu ar strica sa va luati o vacanta pentru a va incarca bateriile. Delegati, pe cat posibil, sarcinile de munca. Totusi, daca sunteti la serviciu, reusiti sa va atingeti obiectivele stabilite, insa ar fi bine sa nu va implicati in activitati marete. Gandul va fuge, involuntar, la activitati recreative. Indicat ar fi sa va analizati munca de pana acum, sa faceti calcule de analiza, sa participati la sesiune de perfectionare si dezvoltare profesionala, ce implica comunicare, activitati de grup si intarirea relatiilor de factura profesionala. Spre final de luna, parca incepeti sa reveniti la normal, sa actionati cu oarecare energie. Financiar, vorbim de venituri constante si firesti.

Horoscop Leu iulie 2017- Sanatate

In luna iulie 2017 dispuneti de suficienta energie, insa gandul va fuge la vacanta. Pentru eficienta si binele dvs., nu ar strica sa va luati o vacanta, sa petreceti macar cateva zile libere in compania celor dragi, sa va detasati de tot ceea ce semnifica munca, stres, proiecte, etc. Vorbim despre o perioada in care doriti sa va odihniti, sa va relaxati si sa acrodati o atentie marita asupra starii personale de sanatate. Daca suferiti de anumite afectiuni si nu va simtiti bine, nu ar strica sa efectuati un control medical de rutina care sa alunge orice aspect nefavorabil. In rest, nu uitati sa zambiti, sa adoptati un regim alimentar sanatos, sa evitati excesele de orice fel si sa va feriti de eventuale pericole. Spre final de luna, reveniti la tonusul normal, eficient si puternic de care dati dovada neconditionat.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: