Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu iunie 2015

Luni, 18 Mai 2015 00:44

Horoscop Leu iunie 2015

Afla horoscop Leu iunie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2015 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu iunie 2015 - Dragoste

Se anunta o luna interesanta pentru nativii Leu deoarece Venus incepe ciclul retrogradarii chiar in aceasta zodie, iar Saturn retrogradeaza in Scorpion. Evident, se pune accent pe latura relationala, insa interesanta e influenta reciproca bani-relatii. In luna iunie 2015 iubirea e infloritoare si in atentia voastra revin vechi chestiuni ce necesita rezolvare. Daca sunteti intr-o relatie, totul decurge excelent, fara nicio problema. Daca sunteti singuri, exista mari sanse sa intalniti pe cineva. Totusi, exista o oarecare teama ca lucrurile nu sunt ce par a fi. Pesemne traversati o perioada mai complicata, insa nu trebuie sa va ingrijorati. Totul are solutie.

Horoscop Leu iunie 2015 - Cariera si bani

In luna iunie 2015 sunteti favorizati in planul carierei caci beneficiati de prezenta favorabila a planetelor Venus si Jupiter. Succesul e asigurat, iar sansa va surade. Asadar, ocaziile cu impact pozitiv in plan profesional se ivesc fara mare efort din partea dvs. De asemenea, apar persoane care va propun colaborari frunctuoase, iar relatia cu sefii decurge excelent. In jurul dvs. apar persoane care va sprijina si va motiveaza sa actionati in actiunile pe care le intreprindeti. Responsabile de acest aspect sunt planetele Marte si Mercur, precum si Soarele. La locul de munca va bucurati de popularitate si reusiti sa va remarcati prin ideile si activitatile desfasurate, prin capacitatea organizatorica, prin istetimea, originalitatea si creativitatea de care dati dovada. Financiar, lucrurile stau bine.

Horoscop Leu iunie 2015 - Sanatate

In ceea ce priveste starea de sanatate, nu sunt motive de ingrijorare in luna iunie 2015. Totusi, nu trebuie sa exagerati. Aveti aceasta tendinta, se stie, insa ar fi bine sa va stapaniti poftele, sa evitati excesele de orice fel astfel incat sa evitati eventualele probleme. E dificil, uneori, sa nu cadeti tentatiilor, dar nu imposibil. Odihniti-va suficient, adoptati un stil alimentar cat mai sanatos si profitati de vremea buna - petreceti timpul cu cei dragi, plimbati-va in aer liber, miscati-va. Spre finalul lunii pot sa apara mici impedimente, caci Soarele patrunde in casa douasprezece a Leului.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: