Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu mai 2014

Sâmbătă, 26 Aprilie 2014 19:14

Horoscop Leu mai 2014

 

Horoscop Leu mai 2014Afla horoscop Leu mai 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2014 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.  

 

Horoscop Leu mai 2014 - Dragoste

Se pare ca luna mai 2014 aduce o lume inedita, caci dragostea va influenteaza gandirea si conceptiile. Aveti sansa de a explora orizonturi si dimensiuni noi, nebanuite. Alaturi de persoana de alaturi ajungeti sa descoperiti o lume noua. Sunt favorizate calatoriile cu tenta romantica, se infiripa relatii la distanta. Aveti o mare nevoie de intimitate, astfel ca nu aveti aceeasi expansiune si chef de vorba cu oricine despre sentimentele personale. Va place sa socializati, sa fiti remarcati in public, dar sunteti mai precauti cand vine vorba de viata de cuplu. Preferati, mai degraba, sa va tineti perechea departe de privirile indiscrete.    

 

Horoscop Leu mai 2014 - Cariera si bani

Luna mai 2014 pare sa fie o luna de succes pentru nativii Leu, gratie prezentei Soarelui in casa carierei Leului. Acest fapt aduce numai beneficii, aveti ambitii mari, sunteti pusi pe fapte marete si simtiti nevoia de apreciere si consideratie. Soarele va da posibilitatea sa cresteti, sa va faceti remarcati, sa straluciti in ochii celorlati, din pozitia unui lider si organizator de exceptie. Faceti fata cu brio tuturor provocarilor si va straduiti sa faceti totul impecabil. Banii nu intarzie sa apara, evident. Va favorizeaza si Mercur, stapanul casei banilor Leului, prin pozitia sa excelenta. Totusi, sansa vine prin efort personal, prin ajutorul prietenilor sau prin colectivitate.

 

Horoscop Leu mai 2014 - Sanatate

Mare atentie asupra starii personale de sanatate in luna mai 2014. Fiti vigilenti, atenti si tratati cu seriozitate orice problema medicala ivita. Probleme pot sa apara datorita opozitiei pe care o are Soarele (stapanul Leului) cu Saturn (stapanul casei bolilor Leului). Tratati din timp orice afectiune existenta, evitati excesele de orice fel, incercati sa adoptati un stil de viata sanatos si o viata in echilibru. Nu uitati de momentele de relaxare, odihna si miscare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: