Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu martie 2014

Duminică, 23 Februarie 2014 13:05

Horoscop Leu martie 2014

 

Horoscop Leu martie 2014Afla horoscop Leu martie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2014 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.  

 

Horoscop Leu martie 2014 - Dragoste

Se anunta o luna plina de armonie, fericire si iubire, gratie prezentei lui Venus in casa cuplului. Simtitoare devine si prezenta lui Mercur, ceea ce aduce comunicare, buna intelegere si sinceritate. In prima parte a lunii sunt posibile flirturi, declaratii amoroase, fiind favorizate schimburile de idei si impresii. In ansamblu, martie 2014 e o luna plina de evenimente si activitati, iar buna dispozitie, socializarea si distractia sunt prezente in aceasta perioada in viata dvs. E posibil chiar sa va intalniti perechea.  

 

Horoscop Leu martie 2014 - Cariera si bani

Dupa o perioada mai lunga, de 4 luni, Venus paraseste casa muncii Leului pe 5 martie 2014. Exista bunavointa, sanse de reusita, insa e nevoie si de putin efort din partea dvs. Nu uitati ca aveti nevoie de relatii, asocieri, colaborari si parteneriate pentru a reusi si a avea succes in activitatile intreprinse. Dar, lucrurile se rezolva parca de la sine, caci in aceasta luna sunt benefice contractele, ceea ce poate sa aduca noi proiecte si noi aliante la munca. Finaciar, lucrurile stau destul de bine. Va puteti astepta la niste bani in plus, iar unele chestiuni din trecut se vor clarifica.

 

Horoscop Leu martie 2014 - Sanatate

Nu sunteti in apele dvs., insa nu e motiv de ingrijorare. Nu se intrevad probleme mari de sanatate, dar nu puteti miza pe acest fapt. Trebuie sa acordati atentie asupra starii de sanatate personale, sa nu exagerati, sa nu comiteti imprudente, sa faceti miscare, sa va odihniti suficient, sa adoptati un regim alimentar sanatos, diversificat si echilibrat. In cazul in care dispuneti de anumite afectiuni, nu ezitati sa mergeti la doctor, sa efectuati analize medicale si sa urmati tratamentele prescrise.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: