Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu noiembrie 2014

Marţi, 21 Octombrie 2014 01:11

Horoscop Leu noiembrie 2014

 

Horoscop Leu noiembrie 2014Afla horoscop Leu noiembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2014 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu noiembrie 2014 - Dragoste

Luna noiembrie 2014 se anunta extrem de animata pentru nativii Leu. Se pare ca mizati foarte mult pe farmecul personal si debordati de avant tineresc, iubaret si dragastos. Se pare ca va motiveaza mai ales prezenta lui Jupiter in Leu. Totusi, nu ar strica sa fiti putintel mai prudenti si mai precauti. De asemenea, ar fi bine sa aveti grija atunci cand va exprimati emotiile si va exteriorizati iubirea. Prima parte a lunii aduce o anumita stabilitate, manifestand inclinatii spre intimitate si dorinta de a sta mai mult in familie, alaturi de cei dragi. Cea de-a doua jumatate a lunii noiembrie aduce animatie, senzualitate si o explozie de sentimente si iubire. Posibil sa aveti parte de o noua iubire sau sa vorbim despre lucruri mai serioase, precum o logodna sau casatorie, daca sunteti intr-o relatie serioasa, sau chiar bucuria unei sarcini dorite si intemeierea unei familii.

 

Horoscop Leu noiembrie 2014 - Cariera si bani

In luna noiembrie 2014 mizati mult pe energie si entuziasm, astfel ca munciti mult, insa cu efect si rezultate favorabile dvs. Pare sa fie o perioada mai agitata si incarcata de evenimente si activitati din cele mai diverse, dar va mobilizati si faceti fata tuturor provocarilor si situatiilor ivite. Reusiti sa reactionati pozitiv, nu va panicati usor si luati decizii intelepte in timp optim. E posibil sa consumati timp si energie, sa reveniti in derularea unor actiuni intreprinse, insa totul e cu folos si reusiti sa duceti cu brio la bun sfarsit activitatile derulate. Sunt posibile unele confruntari cu colegii, insa sansa e de partea dvs., iar succesul va surade. Finaciar, lucrurile merg bine. Va bucurati de influenta favorabila a lui Jupiter. Nu sunt motive de ingrijorare in privinta banilor, mai ales in a doua jumatate a lunii.

 

Horoscop Leu noiembrie 2014 - Sanatate

Chiar daca dispuneti de energie si va implicati activ in derularea de activitati si participarea la evenimente, nu trebuie sa va neglijati starea de sanatate in luna noiembrie 2014. Poate fi o perioada critica pentru dvs., caci Marte se afla in casa sanatatii Leului si face un aspect stresant cu Pluto si Uranus. Posibil sa suferiti de o anumita interventie chirurgicala, la fel cum putem vorbi despre anumite probleme si afectiuni ce pot sa survina brusc, violent si dureros. Poate fi vorba de arsuri, inflamatii, infectii, sangerari, afectiuni musculare, chiar accidente. Nu va panicati, fiti precauti si cu bagare de seama mai ales in prima parte a lunii. In acest fel veti evita orice risc. Odihniti-va si adoptati un stil de viata echilibrat!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: