Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu noiembrie 2016

Vineri, 07 Octombrie 2016 00:17

Horoscop Leu noiembrie 2016

Afla horoscop Leu noiembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2016 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu noiembrie 2016 - Dragoste

Luna noiembrie 2016 se anunta extrem de animata in plan sentimental. Se pare ca mizati pe traire profunda, sentiment accentuat, emotie maxima si pasiune. Simtiti tot mai acut nevoia de a va impune, de a va face remarcati si de a cuceri, dar incercati sa nu cadeti prada tentatiilor si nu exagerati. Perechea dvs. poate resimti aceste aspecte drept o depasire a limitelor, chiar o asaltare a vietii intime. Incercati sa pastrati echilibrul vietii de zi cu zi, temperati-va pornirile si evitati suprasolicitarile. Aveti energie din belsug, dar nu e cazul sa aveti iesiri aprinse, spre binele relatiei voastre. Folositi-va energia in mod constructiv, alegeti sa petreceti in compania celor dragi si a perechii dvs., iesind la un restaurant, la un film ori la o plimbare romantica.

Horoscop Leu noiembrie 2016 - Cariera si bani

In luna noiembrie 2016 sunteti destul de solicitati la locul de munca. Pe de o parte, vi se traseaza sarcini clare de lucru, iar pe de alta parte, coordonati proiecte si activitati ce implica munca in echipa. Evident, va regasiti in a doua situatie, simtindu-va in elementul dvs. atunci cand va implicati activ in proiecte colective pe care le conduceti cu grija si eficienta. Nu va sperie concurenta si rivalitatea competitiva, din contra, va provoaca si reusiti sa dati maxim, caci aveti alaturi oameni de calitate. Interesul e comun, mizand pe bunastare, reusita in atingerea obiectivelor propuse si castig. Totusi, evitati exagerarile si fiti temperati in actiune. Odata scapata situatia de sub control, pot sa apara probleme si neintelegeri in echipa de lucru, cu repercusiuni asupra parteneriatelor. Mizati pe creativitate, inteligenta, originalitate si dexteritate. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Se anunta castiguri frumoase, insa aveti grija pe ce cheltuiti banii.

Horoscop Leu noiembrie 2016- Sanatate

Sunteti destul de activi in luna noiembrie 2016, va implicati profund in activitatile intreprinse, ceea ce implica un consum fizic si nervos destul de ridicat. Asadar, actionati cu precautie si evitati excesele de orice fel, mai ales in prima parte a lunii, caci starea dvs. de sanatate e destul de fragila. Pe fond de oboseala si stres pot sa apara mici neplaceri, fiind posibile unele crize dureroase, infectii ori inflamatii. Important e sa apelati la ajutorul specializat al unui medic in cazul ivirii unor asemenea probleme, pentru preventie si eliminarea agravarii situatiei. Incercati sa va pastrati echilibrul, acordand o atentie mai mare asupra starii voastre. Cu siguranta, organismul va transmite mesaje, doar trebuie sa le receptati si sa tineti cont de ele. In rest, nu uitati de alimentatie sanatoasa, odihna si relaxare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: