Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu octombrie 2014

Joi, 18 Septembrie 2014 12:50

Horoscop Leu octombrie 2014

 

Horoscop Leu octombrie 2014Afla horoscop Leu octombrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2014 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu octombrie 2014 - Dragoste

Se anunta o luna octombrie 2014 incendiara pentru nativii Leu. Clocotiti de senzualitate iar viata voastra amoroasa va fi in prim plan. Aceast aspect va avea un impact pozitiv pentru relatia de cuplu. Veti incerca sa faceti tot felul de surprize persoanei iubite: iesiri romantice, cadouri, flori. Veti actiona destul de impulsiv si scopul va fi acela de a va exterioriza dragostea. Pentru cupluri este un moment prielnic pentru a-si consolida relatia si a reaprinde flacara. Jupiter si Marte sunt de partea voastra. Nativii Leu singuri nu vor trece neobservati. Emanati un magnetism aparte care va atrage privirile. Daca veti merge la petreceri sau diverse intalniri cu siguranta veti reusi sa fiti in centrul atentiei. Si astfel, este posibil sa apara in viata voastra persoana dupa care sufletul vostru tanjeste.

 

Horoscop Leu octombrie 2014 - Cariera si bani

Nici pe plan profesional nu va veti lasa mai prejos. Veti avea tinte foarte inalte si veti face tot ce va sta in putinta pentru a le atinge. Conjuctia astrala, marele trigon alcatuit de Marte, Uranus si Jupiter, va va oferi dinamismul, energia si determinarea de care aveti nevoie pentru a va indeplini scopurile. Cu siguranta in luna octombrie 2014 vor aparea foarte multe oportunitati. Depinde doar de voi sa stiti sa le fructificati. Sfatul noastru ar fi acela de a va recomanda sa analizati foarte bine toate riscurile si avantajele. Ramaneti cat mai lucizi cu putinta. Nu va hazardati in tot felul de speculatii financiare oricat de tentant ar suna acestea. Sunt riscuri mari sa pierdeti multi bani din acest de tranzactii dubioase. Daca veti reusi sa fiti echilibrati si chibzuiti nu veti intampina mari probleme de natura financiara.

 

Horoscop Leu octombrie 2014 - Sanatate

Cu siguranta luna octombrie 2014 va implica un mare consum energetic din partea voastra. Veti dori sa petreceti un timp cat mai calitativ cu familia si sa va indepliniti cu responsabilitate sarcinile de munca. Aceste aspecte ar putea sa va faca sa depasiti anumite limite. Aveti grija la excese. Cu siguranta aceste nu prea sunt de dorit. Daca veti depasi pragul critic este posibil sa va confruntati cu probleme de sanatate si sa va scada capacitatea de concentrare. Acordand atentia cuvenita odihnei si alimentatiei veti reusi sa faceti fata tuturor provocarilor.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: