Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu septembrie 2013

Marţi, 20 August 2013 01:33

Horoscop Leu septembrie 2013

 

Afla horoscop Leu septembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2013 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu - Dragoste

Nativii Leu se bucura in septembrie 2013 de multa energie gratie prezentei lui Marte. Profitati de ocazie si folositi-va potentialul din plin. Va exista pasiune, erotism, curaj, initiativa, spirit de aventura. Viata de cuplu, viata intima si amoroasa se bucura de aceste influente. Puteti sa va cuceriti perechea, reusiti sa o faceti sa se simta speciala, chiar unica.

 

Horoscop Leu - Cariera si bani

Marte actioneaza si in plan profesional, astfel ca in luna septembrie 2013 nativii Leu sunt o adevarata locomotiva. Reusiti sa puneti la cale noi proiecte, luati decizii, actionati. De asemenea, reusiti sa iesiti din incurcaturi, sa recuperati datorii. Atentie, actionati cu mult calm si in cunostinta de cauza, nu luati decizii pripite si nu va asumati riscuri mari. Nu trebuie sa va faceti probleme in privinta banilor.

 

Horoscop Leu - Sanatate

Nu este un secret pentru nimeni, in luna septembrie 2013 nativii Leu dispun de o energie exorbitanta prin prezenta lui Marte. Acestia se simt excelent, poseda multa forta ca si cum ar fi tinuti in priza. Uneori insa actionati impulsiv si exista riscul sa va luati la cearta, sa creati divergente si incidente. Prea multa tensiune strica uneori si e posibil sa va accidentati, sa treceti printr-o criza sau sa aveti parte de o afectiune acuta.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: