Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu septembrie 2014

Marţi, 19 August 2014 01:01

Horoscop Leu septembrie 2014

 

Horoscop Leu septembrie 2014Afla horoscop Leu septembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2014 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu septembrie 2014 - Dragoste

Nu se anunta lucruri marete in ceea ce priveste relatiile pentru nativii Leu pentru luna septembrie 2014. Sunteti deosebit de practici si rationali in aceasta perioada, iar interesele de cuplu sunt canalizate mai ales spre ceea ce include casa, proprietati, bani. Comunicati cu perechea dumneavoastra, dar directia dialogului e clara si vizeaza cadrul pragmatic si logic. Deveniti mai romantici in a doua jumatate a lunii, gratie prezentei lui Marte, ce aduce dorinta, iubire si erotism in casa Leului. Sunteti stapaniti de emotii. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa intalniti pe cineva.

 

Horoscop Leu septembrie 2014 - Cariera si bani

Luna septembrie 2014 aduce avantaje nativilor Leu in planul carierei. Banii par sa fie centrul de interes al lunii. Orice ati face, sunteti canalizati spre a cauta noi surse de venit si sa beneficiati de resurse finaciare ori materiale. De asemenea, e posibil sa faceti o achizitie ori o tranzactie convenabila dumneavoastra. Activitatile cele mai favorizate sunt cele intelectuale si comerciale. Pentru a obtine castig sunteti in stare de multe lucruri (efectuati calatorii, comunicati mult, derulati activitati si luati initiative etc.) A doua jumatate a lunii aduce schimbarea mult visata. E vorba de un nou inceput, iar financiar o duceti bine.

 

Horoscop Leu septembrie 2014 - Sanatate

Sunteti tare energiti si activi in aceasta luna septembrie 2014. Sunteti extrem de optimisti si nimic nu va sta in cale. Starea generala de sanatate este relativ buna si rezistati la stres, efort si munca. In prima parte a lunii e posibil sa aveti parte de mici incidente, derulati activitati si aveti parte de unele momente aducatoare de stres. In a doua jumatate a lunii dispuneti de energie din plin si reusiti sa va mobilizati in orice situatie. Totusi, nu faceti excese si evitati riscurile.  


Related news items:
Newer news items:
Older news items: