Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti 2015

Sâmbătă, 11 Octombrie 2014 15:12

Horoscop Pesti 2015

 

Horoscop Pesti 2015Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2015 pentru zodia Pesti: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Pesti - Caracteristici generale 2015

Anul 2015 debuteaza pentru nativii Pesti sub perspective foarte bune, prinsi in proiecte, implicati si determinati. Influenta lui Jupiter va face foarte creativi, aplecati spre tot ceea ce tine de perspective noi, cercetare, inovare. Va fi un an in care veti experimenta trairi intense si legaturi speciale. Renuntand la timiditatea voastra veti incerca sa deveniti mult mai sociabili, mai extroveriti si mai optimisti. Daca in prima parte totul pare bine echilibrat in a doua parte a anului va veti confrunta cu perioade de echilibru si cu perioade de dezechilibru, de viata sociala activa si perioade cand veti simti nevoia sa fiti singuri. In anumite momente va veti simti foarte tensionati si veti simti ca asupra voastra apasa o mare presiune. Partenerul de viata poate fi acela care sa va ajute sa fiti mai ponderati. Comunicati cu el, spuneti-i care sunt temerile si sentimentele voastre. Schimburile de idei, implicarea mai activa in viata de familie, iesirea in natura sau orice fel de deconectare de la agitatia zilnica va pot fi foarte utile. Va recomandam sa stati si sa chibzuiti foarte bine care sunt consecintele unor actiuni si sa nu reactionati impulsiv. Incercati sa va stapaniti si astfel veti reusi sa gasiti solutii bune pentru problemele cu care va confruntati. Finalul anului anunta o linistire a apelor, o perioada calma si un mod de gandire mult mai optimist. Motto-ul Pestilor pentru anul 2015 va fi: “Invata sa treci cu calm prin furtuna!”

 

Horoscop Pesti - Dragoste 2015

Anul 2015 va fi pentru Pesti un an destul de bine aspectat. Va veti implica mult mai mult in tot ceea ce tine de familie, veti incerca sa va gasiti timp pentru a fi in mijlocul ei. Va fi un schimb reciproc. Din partea partenerul si a familiei veti avea parte de sustinere si intelegere in momentele mai dificile prin care veti trece. Incercati sa nu veniti acasa incarcati cu stresul de la serviciu. Influenta Soarelui va va face mult mai atractivi, mai senzuali, mai dornici de a trai o poveste autentica de iubire. In special in prima partea a anului veti face multe surprize persoanei iubite, va veti exterioriza si veti trai mult mai intens. In a doua parte a anului partenerul va trebui sa fie acela care sa aduca echilibru in viata voastra. Trebuie sa il faceti sa inteleaga ca traversati o perioada mai dificila si ca aveti nevoie de ajutor din partea lui. Finalul anului va sta pe plan sentimental sub influenta lui Jupiter ceea ce se traduce printr-o stabilizare a relatiilor, prin manifestari profunde de dragoste. Pentru nativii Pesti singuri o perioada foarte frumoasa va fi prima parte a anului. Daca sunteti foarte norocosi veti intalni si persoana care sa va faca inima sa va bata mai tare si sa va pierdeti in privirea lui/ei.

 

Horoscop Pesti - Cariera 2015

In ceea ce priveste cariera in 2015 se anunta un an destul de activ si intens. In prima parte veti avea tendinta de autoafirmare. Veti fi foarte implicati, munciti mult, cititi si va documentati pentru a gasi noi modalitati de a munci cat mai eficient. La locul de munca veti fi motorul echipei si sunt mari sanse de promovare. In partea a doua a anului se anunta schimbari, fluctuatii, situatii incordate. Incercati sa va detasati si sa nu luati decizii fara a analiza foarte bine toate aspectele. Daca lucrati pe cont propriu o perioada foarte favorabila si un maxim de concentrare si perseverenta va fi in trimestrul al doilea al anului. Acesta poate fi si momentul in care sa decideti sa participati la cursuri de formare, perfectionare sau specializare.

 

Horoscop Pesti - Bani 2015

In 2015 pe plan financiar va trebui sa luati o serie de decizii importante in timp foarte scurt. Este posibil sa apara facilitati si oportunitati de afaceri de unde nici nu va asteptati iar deciziile pe care trebuie sa le luati trebuie sa fie rapide. Veti fi destul de norocosi si daca analizati cat de cat atent informatiile legate de aceste oportunitati aveti sanse mari la castig. Un alt atu al vostru va fi taria interioara de care veti da dovada, asta va va ajuta foarte mult in afaceri si in obtinerea unor venituri suplimentare. Nu se prevad mosteneri sau venituri din operatiuni speculative. Trebuie sa va bazati doar pe banii castigati ca urmare al efortului propriu. O buna prognoza a veniturilor si a cheltuielilor va va face sa depasiti acest fara mari dificultati.

 

Horoscop Pesti - Sanatate 2015

Sanatatea voastra fizica in 2015 va depinde foarte mult de tonusul psihic, de modul in  care veti reusi sa gestionati stresul si problemele. Daca veti lasa ca problemele sa va “invadeze” viata si psihicul, inerent vor aparea si o serie de afectiuni si boli. Aveti mare grija cum procedati si nu lasati ca oboseala intensa sa va doboare. Invatati cand trebuie sa spuneti stop si sa acordati odihnei si alimentatiei rolul pe care il merita. In perioadele foarte stresante incercati ca pentru cateva minute sa va deconectati si sa va limpeziti gandurile. Suprasolicitarea nu face bine nimanui! In partea a doua a anului se anunta o perioada in care organismul vostru trebuie va fie mult mai puternic, sa va incarcarcati bateriile pentru a face fata unor provocari destul de intense. Finalul anului va gasesti pregatiti de un nou inceput.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: