Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti aprilie 2015

Vineri, 20 Martie 2015 01:05

Horoscop Pesti aprilie 2015

 

Horoscop Pesti aprilie 2015Afla horoscop Pesti aprilie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2015 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti aprilie 2015 - Dragoste

In luna aprilie 2015 mizati mult pe intelect, creativitate si implicare. Comunicarea e atu-ul dumneavoastra, atragandu-va ca un magnet persoanele deschise, vorbarete si inteligente. Evident, va asemanati acestora, caci va remarcati prin idei originale si pasiunea cu care va implicati in activitati. Sunteti totusi subtili si va exprimati sentimentele mult mai bine in scris decat in mod direct. In prima parte a lunii sunteti parca guvernati de partea financiara si totul parca sta sub acest semn. In a doua parte a lunii se schimba raportul, caci manifestati interes spre viata de familie si relatie personala. In concluzie, va manifestati sentimental, insa pragmatismul si realismul domina.

 

Horoscop Pesti aprilie 2015 - Cariera si bani

In luna aprilie 2015 va remarcati in cariera in mod activ. Aveti mult de lucru si trebuie sa faceti fata oricaror provocari. Reusiti acest lucru si chiar va faceti remarcati, cu sanse de reusita spre dezvoltare, succes si reusita. Totusi, e o luna plina de controverse. Aveti idei marete, colaborati cu multe persoane, insa aveti parte de anumite constrangeri. Intr-un final, gratie activitatilor intreprinse, reusiti sa triumfati, caci mizati pe eficienta si calitate. In prima parte a lunii, actiunile voastre sunt canalizate spre partea financiara. Evident, e vorba de sporirea veniturilor, achizitii si alte demursuri financiare, ce duc spre reusita.

 

Horoscop Pesti aprilie 2015 - Sanatate

In luna aprilie 2015 sunteti extrem de activi, iar acest lucru are repercusiuni si asupra starii personale de sanatate. Lucrurile sunt mult mai precipitate, caci Marte aduce cu sine presiune nervoasa si inclinatie spre stres. Astfel, puteti sa cadeti prada usoara presiunilor de iratibilitate si nerabdare. Trebuie sa mentionam totusi ca Marte e in disonanta cu Jupiter, ceea ce duce la evenimente nefavorabile: infectii, accidentari, raniri, crize, etc. Nu trebuie sa neglijati niciun aspect, insa e nevoie de precautie si ratiune. Unele probleme au la baza lipsa de prevedere si excesele ce, clar, nu aduc nimic bun.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: