Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti decembrie 2014

Joi, 13 Noiembrie 2014 11:51

Horoscop Pesti decembrie 2014

 

Horoscop Pesti decembrie 2014Afla horoscop Pesti decembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2014 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti decembrie 2014 - Dragoste

Se pare ca in luna decembrie 2014 nativii Pesti acorda o mare importanta relatiei si vietii de cuplu. Iubirea ocupa un loc esential in viata, beneficiind de influenta favorabila a planetelor Venus si Mercur. Mentineti un nivel ridicat, avand pretentii si asteptari mari de la perechea dvs. De asemenea, va exterioarizati mai usor sentimentele si simtiti o atractie deosebita pentru persoanele aflate intr-o pozitie buna, ce se remarca prin calitati speciale. Exista o anumita intersectie intre viata de cuplu si viata profesionala, mai ales in prima jumatate a lunii. In a doua jumatate a lunii, viata de cuplu se intersecteaza mai mult cu viata de grup. Se pare ca aveti interese comune, tintiti atingerea acelorasi obiective, reusind sa va sprijiniti reciproc. 

 

Horoscop Pesti decembrie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca traversati una din cele mai benefice luni ale anului in planul carierei, iar beneficii apar si in plan financiar. Va bucurati de succes, armonie si satisfactii materiale. Afacerile merg bine, colaborarile se tin lant si sunt benefice, iar dvs. aveti elan, energie, ambitie si putere de munca, reusind sa va faceti remarcati. Sansa va surade, aveti noroc si va canalizati usor spre un scop clar, cu sanse de reusita maxima. Rezultatul e nesperat si pozitiv, iar astrele va favorizeaza. Nu ratati nicio oportunitate, implicati-va si nu evitati niciun moment. Dupa 23 decembrie, posibil sa apara unele impedimente, cauzate de prezenta lui Saturn, dar nu va lasati intimidati.

 

Horoscop Pesti decembrie 2014 - Sanatate

In luna decembrie 2014 va bucurati de o stare de sanatate excelenta, bucurandu-va de prezenta lui Jupiter, ceea ce aduce protectie si bunastare. Totusi, ar fi bine sa fiti precauti si sa nu va neglijati, deoarece dispuneti de cateva puncte slabe, precum slabiciune spre excese si tendinta spre risc. Asadar, nu uitati de dvs., acordand atentie maxima, prudenta si conduita moderata pentru sanatate. In acest fel, veti evita problemele. Relaxati-va, odihniti-va suficient si adoptati un stil echilibrat de viata.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: