Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti decembrie 2015

Luni, 23 Noiembrie 2015 23:41

Horoscop Pesti decembrie 2015

Horoscop Pesti decembrie 2015Afla horoscop Pesti decembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2015 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Pesti decembrie 2015- Dragoste

Luna decembrie 2015 sta sub semnul interferentei planurilor: viata de cuplu – cariera. Intr-un fel sau altul, relatiile sentimentale stau sub semnul dualului. Fie relatia de cuplu are de-a face cu viata profesionala, profesia ori viata privata, fie atractiile sentimentale se indreapta spre persoane cu pozitie, notorietate si statut social ridicat. In a doua jumatate a lunii, cert e faptul ca preferati sa socializati si sa petreceti timpul alaturi de familie, prieteni si colaboratori. Evident, emotiile se manifesta intens, iar sentimentele sunt profunde, caci planeta Venus isi face resimtita prezenta in mod activ. Nu in ultimul rand, amintim dorinta de libertate si petrecere a timpului in mod cat mai placut, alaturi de perechea dvs., fiind favorizate calatoriile sentimentale. Pentru cei singuri, sunt mari sanse sa apara perechea potrivita, iar relatiile la distanta au sanse de succes.

Horoscop Pesti decembrie 2015- Cariera si bani

In luna decembrie 2015 sunteti privilegiati din punct de vedere profesional, mai ales ca beneficiati de prezenta favorabila a Soarelui in casa carierei Pestilor. Evident, prin ideile emise, actiunile intreprinse si activitatile realizate reusiti sa va faceti remarcati, fiind posibile mari sanse de avansare la locul de munca, beneficiind de prestigiu, statut, consolidare profesionala si recunostinta materiala. Financiar, lucrurile stau foarte bine. Castigurile cresc, insa si cheltuielile. Recomandam sa nu uitati de ratiune si prudenta in cheltuieli, astfel incat sa evitati situatiile neplacute. Incercati sa va temperati in dorinte si cheltuieli pentru a evita surprizele neplacute. Deciziile va apartin, doar ca trebuie sa actionati in cunostinta de cauza, sa nu va lasati purtati de val.

Horoscop Pesti decembrie 2015- Sanatate

Se pare ca in luna decembrie 2015 va bucurati de o stare de sanatate destul de buna. Totusi, trebuie sa fiti cumpatati si sa evitati eventualele neplaceri. In acest sens, recomandam sa evitati tentatiile si excesele de orice fel. Astfel de situatii nu aduc nimic bun, din contra, va fac rau si va pot cauza probleme de sanatate. Asadar, pentru binele dvs. mizati pe alimentatie sanatoasa, odihna, relaxare si miscare. Deciziile va apartin si nu ar strica sa faceti putina ordine in viata personala. Analizati putin lucrurile si vedeti ce va face bine si ce dauneaza starii dvs. de sanatate. Cu calm si rabdare, puteti aduce schimbarea de care aveti nevoie, astfel incat sa va restabiliti stilul de viata, mizand pe buna-dispozitie, placere, s.a.m.d. Bateriile se reincarca mai ales in preajma celor dragi, deci petreceti timpul in mod placut si in armonie alaturi de cei dragi.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: