Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti februarie 2014

Vineri, 31 Ianuarie 2014 02:05

Horoscop Pesti februarie 2014

 

Horoscop Pesti februarie 2014Afla horoscop Pesti februarie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2014 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti februarie 2014 - Dragoste

Se anunta o perioada relationala mai dificila si echivoca, caci Mercur este retrograd si penduleaza intre doua case. Aceasta genereaza situatii incerte. Sunteti pusi la incercare, iar partenerul s-ar putea indeparta sau s-ar putea sa aiba ceva probleme de sanatate ori legate de cariera. Asadar, nu sunt excluse dezamagirile, dar nici relatiile secrete ori revenirile la relatii mai vechi. Oricum, se pare ca distractia e la ea acasa. Cele mai avantajate relatii de cuplu sunt cele bazate pe prietenie si complicitate. In prima parte a lunii sunt favorizate iubirile pasionale, intense.

 

Horoscop Pesti februarie 2014 - Cariera si bani

Luna februarie nu aduce nimic nou si motivator. Veti avea parte doar de activitati de rutina. Abia la finalul lunii veti putea sa va desfasurati dupa placul inimii si cu sanse de reusita. Pana atunci insa, lucrurile nu prea merg, caci Soarele este retrograd si duce la scaderea eficientei. Parca munciti din obligatie si desfasurati activitati care nu va plac. Nici Mercur nu va avantajeaza, caci si acesta incepe sa retrogradeze, ceea ce poate genera conjucturi nefavorabile in comunicare, documente, acte, asocieri, negocieri. Pe plan financiar lucrurile stau binisor, iar spre finalul lunii veti remarca o ameliorare.

 

Horoscop Pesti februarie 2014 - Sanatate

Februarie nu pare sa fie o luna foarte buna din punct de vedere a starii de sanatate, dar nu trebuie sa va panicati. Mai dificile vor fi primele doua decade, dupa care se resimte o deblocare a situatiei. Pentru a evita eventualele probleme de sanatate, fiti precauti si odihniti-va, faceti miscare, acordati timp pentru activitati relaxante, adoptati o alimentatie diversificata si nu ezitati sa luati suplimente de minerale si vitamine.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: