Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti februarie 2015

Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015 00:16

Horoscop Pesti februarie 2015

 

Horoscop Pesti februarie 2015Afla horoscop Pesti februarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2015 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti februarie 2015 - Dragoste

Pentru nativii Pesti luna februarie 2015 aduce multa emotie si traire. Va remarcati prin putere de seductie, manifestand vizibil starea dvs. afectiva. Trairile sunt intense, iar dorintele extrem de puternice. Asadar, se anunta o luna extrem de pasionala. Va lasati condusi de impuls si, adesea, veti fi tentati sa va reconfigurati scopurile si activitatile derulate. Simtiti nevoia sa va exprimati, uneori excesiv sau dramatic. In prima jumatate a lunii lucrurile sunt putin mai complicate si neobisnuite in plan sentimental deoarece Mercur este retrograd. Dar, experientele (fie placute sau mai putin placute) vor conduce la reglarea si constientizarea unor situatii de viata.

 

Horoscop Pesti februarie 2015 - Cariera si bani

In plan profesional in luna februarie va remarcati prin dinamism si pasiune gratie prezentei planetelor Venus si Marte. Sunteti extrem de implicati in activitati mai ales in prima jumatate a lunii. Va place ceea ce faceti, va remarcati prin idei si solutii, preluati initiativa si va straduiti sa duceti lucrurile la bun sfarsit. Evident, dispuneti de forta, vointa si eficienta. Totusi, nu va lasati dusi de val. Analizati lucrurile cu atentie, tratati-le cu tact si diplomatie in munca cu ceilalti. De asemenea, adoptati o strategie de lucru, nu mizati pe instinct si metode pripite. La finalul lunii va bucurati de prezenta Soarelui, ceea ce aduce reusita si stralucire.

 

Horoscop Pesti februarie 2015 - Sanatate

Se pare ca in luna februarie 2015 dispuneti de energie si vitalitate. Sunteti optimisti si priviti cu incredere in viitor. Va manifestati activ in plan sentimental si profesional, dar aceasta aduce cu sine si o inclinatie spre graba, exagerare si neglijare in ceea ce priveste regimul alimentar si starea de sanatate. Bine ar fi sa va canalizati o parte din energie in activitati sportive. Incercati sa va impuneti mai multa disciplina in actiune si gandire. In acest fel veti evita posibile probleme de sanatate, caci exista predispozitii spre febra, inflamatii, infectii, eruptii si crize dureroase mai ales in prima parte a lunii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: