Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti ianuarie 2015

Luni, 15 Decembrie 2014 22:50

Horoscop Pesti ianuarie 2015

 

Horoscop Pesti ianuarie 2015Afla horoscop Pesti ianuarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2015 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti ianuarie 2015 - Dragoste

Din pacate, pentru nativii Pesti, luna ianuarie 2014 va debuta pe plan sentimental destul de neprielnic. Veti fi cuprinsi de un sentiment de insingurare, timiditate, stinghereala. Luna plina de pe 5 ianuarie aduce cu sine o perioada a excesele sentimentale. Recomandarea noastra ar fi ca in aceasta perioada sa nu luati dezicii legate de relatia de cuplu. Veti vedea totul in tonuri de gri si este posibil ca intr-un fel sa va indepartati partenerul de viata. Lucrurile se mai limpezesc si se mai linistesc dupa data de 20 ianuarie ca urmare a influentei planetei Venus. Incet, incet veti iesi din cochilia in care v-ati ascuns si viata de familie isi va recapata mersul normal. Relatia cu iubitul/iubita va fi mult mai intensa, veti avea parte de momente frumoase si inedite. Tot influenta planetei Venus ii face pe nativii Pesti mult mai atractivi in ochii potentialilor parteneri de sex opus. Este posibil ca acestia sa mai acorde o sansa unei relatii din trecut.

 

Horoscop Pesti ianuarie 2015 - Cariera si bani

Pe plan profesional nu se anunta mari schimbari. Marte va avea cea mai mare influenta asupra voastra si asta se va traduce printr-o perioada in care veti dori sa munciti mai mult pe cont propriu. Nu va veti simti prea confortabil in momentele in care va trebui sa munciti in echipa. Aveti o mare vointa si determinare de a munci si a duce la bun sfarsit planurile pe cont propriu. In partea a doua a lunii veti pune mai mult accent pe partea materiala. In acest sens, este foarte posibil sa va faceti curaj si sa vorbiti cu superiorii vostri si sa cereti o avansare si/sau o suplimentare a veniturilor. Pentru cei care au afaceri personale o perioada favorabila va fi in jurul datei de 12 ianuarie. Veti fi mult mai dinamici si cu o mare capacitate creativa.

 

Horoscop Pesti ianuarie 2015 - Sanatate

In luna ianuarie 2015 veti acorda o importanta mult mai mare starii de sananate. Veti fi mult mai preocupati de tot ceea ce tine de starea fizica si psihica. Nu este exclus sa va doriti sa faceti un examen detaliat al starii de sanatate. Fiti mai atenti si mai prudenti in data de 15 ianuarie cand cuadratul dintre Saturn si Marte va va diminua energia, va veti simti mai obositi si mai impovarati. Nervozitatea va fi si ea la un nivel destul de ridicat. Incercati sa va pastrati cumpatul in aceasta zi. Finalul lunii va gaseste intr-o stare psihica buna, cu o atitudine pozitiva si motivati in materializarea planurilor voastre.

Puteti afla ce va prezic astrele pentru anul 2015: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate citind articolul Horoscop Pesti 2015.


Newer news items:
Older news items: