Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti iulie 2013

Luni, 01 Iulie 2013 18:12

Horoscop Pesti iulie 2013

Aflati ce prezic astrele si horoscopul pentru zodia Pesti in iulie 2013: caracteristici generale, dragoste si viata sociala, cariera si bani.

Horoscop Pesti iulie 2013 - Caracteristici generale

Luna iulie 2013 este pentru Pesti o luna a introspectiilor interioare, o reasezare a prioritatilor si o reechilibrare. Luna Noua de pe 8 iulie ii va favoriza pe Pesti sa inceapa o noua etapa in evolutia lor. Vor deveni mai creativi si mult mai siguri pe ei. Tranzitul lui Marte precum si trigonul dintre Jupiter si Neptun ii va face pe acesti nativi sa fie mult mai spirituali si mai atrasi de tot ceea ce inseamna arta si suflet. O buna zi pentru clarificarea unor eventuale conflicte este 19 iulie cand trigonul lui Saturn si Neptun ii va face sa aiba o viziune mult mai clara, vor stii sa comunice si sa managerieze mult mai bine relatiile.

 

Pe plan sentimental se anunta vremuri bune. Prezenta lui Marte pe casa a cincea va face ca dragostea sa fie in prim plan. Si din partea persoanei iubite veti avea parte de o atentie aparte. In schimb nu veti fi foarte atrasi de “viata sociala” preferand mediul familiei. Pe plan profesional veti reusi sa va remarcati si sunt posibile si avansarile in cariera.

Si cu sanatatea veti sta bine si veti beneficia de un tonus exceptional.

Horoscop Pesti iulie 2013 - Dragostea si viata sociala

Prezenta Soarelui, a lui Jupiter si apoi cea a lui Marte pe casa iubirii va face ca sexualitatea Pestilor sa iasa in evidenta. Veti fi foarte fermecatori si in centrul atentiei. Energia, optimismul si farmecul personal va face ca relatia voastra sa mearga din ce in ce mai bine. In special data de 22 iulie cand isi va face debutul Venus in Fecioara pe casa a saptea a Pestilor va fi o zi cu adevarat speciala. Pentru cei singuri luna iulie 2013 este o luna a cochetariei si a flirtului. Dar dintr-un  flirtru nevinovat poate sa se nasca o iubire pasionala. Chiar daca va iubiti prietenii in aceasta luna veti prefera compania partenerului si a familiei. Langa ei va veti simti cel mai bine, va veti simti acasa.

Horoscop Pesti iulie 2013 - Bani si cariera

Tranzitul lui Saturn in casa a noua a Pestilor pe data de 8 iulie poate aduce oportunitatea unei evolutii pozitive in cariera. Tot acum sunt bine aspectate calatoriile in strainatate si contactul cu persoane din afara tarii. Sfatul nostru ar fi ca in aceasta luna sa cantariti bine toate deciziile pe care le luati in ceea ce priveste cariera, afacerile si investitiile. La capitolul bani nu veti excela insa daca veti cheltui cu chibzuinta veti trece si peste acest hop.


Newer news items:
Older news items: