Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti iulie 2014

Duminică, 29 Iunie 2014 12:20

Horoscop Pesti iulie 2014

Horoscop Pesti iulie 2014Afla horoscop Pesti iulie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2014 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Pesti iulie 2014 - Dragoste

Luna iulie 2014 e plina de romantism si fericire. Se pare ca prezenta lui Jupiter si a Soarelui declanseaza evenimente semnificative pe plan sentimental. Gratie acestei combinatii, sunteti extrem de entuziasti, pasionali, exuberanti, fiind dornici de aventura. De asemenea, nu duceti lipsa de noroc. Pe 13 iulie isi face aparitia Mercur, ceea ce aduce noutate si veselie. Jupiter va paraseste curand, insa este inlocuit prin planeta iubirii, Venus, ceea ce aduce senzualitate.

Horoscop Pesti iulie 2014 - Cariera si bani

Lna iulie 2014 pare sa fie ideala mai ales pentru vacante, calatorii, activitati relaxante decat pentru munca. Totusi, nu puteti renunta la munca, astfel ca trebuie sa va mobilizati pentru a da randament si eficienta in activitatea desfasurata. Incercati sa gasiti o solutie de compromis, incat sa asociati munca si placutul cat mai armonios. Nu pare sa fie greu, caci astrele va iubesc si ajuta la promovarea dvs. fara mare efort. Vor avea grija sa fiti in locul potrivit la momentul potrivit si sa atingeti succesul. Prezenta lui Jupiter in casa muncii Pestilor aduce doar sansa si satisfactii profesionale si financiare, bucurandu-va de prezenta sa timp de un an de zile.

Horoscop Pesti iulie 2014 - Sanatate

Sunteti in forma maxima si va simtiti extrem de bine din punct de vedere fizic in luna iulie 2014. Dispuneti de energie si va simtiti excelent chiar si din punct de vedere psihic. Nu aveti motive de ingrijorare in privinta starii personale de sanatate. Totusi, ar fi bine sa fiti precauti si sa evitati excesele. Aceasta perioada pare ideala pentru activitatile preferate, precum dans, sport, miscare, activitate fizica sustinuta, etc. 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: